A murit actrița Patti Yasutake, cunoscută pentru rolurile din „Star Trek” și „Beef”. Avea 70 de ani și a dus o luptă îndelungată cu cancerul

 Ifrim Georgiana
.

A murit actrița Patti Yasutake, cunoscută pentru rolurile din „Star Trek: Next Generation' și „Beef', un serial apreciat pe Netflix. Anunțul trist a fost făcut de către managerul și prietenul ei, Kyle Fritz. Aceasta avea 70 de ani și a luptat o lungă perioadă de timp cu cancerul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Actrița Patti Yasutake s-a născut pe 6 septembrie 1953 în California, USA. A devenit cunoscută publicului larg odată cu rolul din „Star Trek: Next Generation', unde a intepretat-o pe infirmiera Alyssa Ogawa. După o luptă îndelungată cu cancerul, Yasutake a încetat din viață, marcând o pierdere profundă pentru cei care i-au admirat talentul și dedicarea.

999999

Citește și: A murit Adrian Cherciu, unul dintre antrenorii de la Splash! Vedete la apă. Avea doar 55 de ani: „Întors recent de la Campionatele Europene de sărituri în apă, a încetat din viață, după o…'

Citește și: A murit Patrice Laffont, fostul producător și prezentator Fort Boyard: „Bunăvoința și jovialitatea lui au încântat generații de telespectatori” / Mesajul transmis de președintele Franței, Emmanuel Macron

Citește și: Jocurile Olimpice de la Paris s-au încheiat pe Stade de France cu o ceremonie spectaculoasă. Tom Cruise a preluat ștafeta pentru următoarea ediție, după o cascadorie inspirată din „Misiune imposibilă”

Citește și: Tudor Chirilă, discurs-manifest despre corupția din România pe scena de la UNTOLD 2024: „Țara noastră are parte de două chestii: sclavii și barosanii. Fiecare român se naște cu 300 de euro în minus. După 20 de ani de…'

A murit actrița Patti Yasutake

Patti Yasutake s-a stins din viață pe 5 august, la reședința ei din Santa Monica, un oraș din Comitatul Los Angeles. Tristul anunț a fost făcut de agentul acesteia, Kyle Fritz. Actrița lupta de câțiva ani cu cancerul.

„Patti a fost prima mea clientă când am început meseria cu peste 30 de ani în urmă. Ne-am bucurat de fiecare zi în care am avut ocazia să lucrăm împreună și îmi vor lipsi tenacitatea și talentul ei, dar cel mai mult prietenia sa', a declarat Fritz într-un comunicat remis presei.

Ultimul rol din cariera actriței a fost cel din serialul „Beef', care a apărut pe Netflix.

Cine a fost Patti Yasutake

Patti Yasutake a absolvit Universitatea din California, secția Teatru, și a impresionat mulți regizori. La începutul carierei, actrița a lucrat cu Mako, co-fondatorul companiei, și a apărut în mai multe spectacole.

După o colaborare de șapte ani, Yasutake și-a făcut debutul pe marele ecran în comedia regizată de Ron Howard în 1986, „Gung Ho', unde a interpretat rolul Umek. Pentru rolul din următorul ei film, „The Wash', aceasta primit o nominalizare la Independent Spirit Award.

„Drop Dead Gorgeous', „Blind Spot' și „Road to Galveston', „The Closer', „Greys Anatomy', „Flash Forward', „The Unit' și „Cold Case' sunt o parte dintre producțiile în care făcut remarcat talentul.

De-a lungul carierei, Yasutake și-a făcut prezența simțită și în teatru, la New Mexico Repertory Theatre, American Southwest Theatre, Los Angeles Theatre Center, San Diego Repertory Theatre, Manhattan Theatre Club, South Coast Repertory Theatre și The Westwood Playhouse. Printre spectacolele regizate de aceasta se numără East West Players ('Doughball'), Richmond Shepherd Theatre ('The Single Man') și Ensemble Studio Theatre ('Father, I Must Have Rice').

Sursa foto: Hepta & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton