A murit Chad McQueen, actorul din Karate Kid. Cauza decesului: „Vă cerem să ne respectaţi durerea…”

 Miniosu Alexandra
.

A murit Chad McQueen, actorul din celebra serie de filme „Karate Kid'. Starul internațional avea vârsta de 63 de ani, iar moartea sa a șocat pe toată lumea. Artistul, cunoscut și ca fiul legendarului Steve McQueen, a murit săptămâna aceasta, miercuri, pe data de 11 septembrie 2024, la ferma sa din Palm Desert, California. Iată care a fost cauza decesului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Este doliu în lumea cinematografiei! Actorul Chad McQueen, fiul faimosului Steve McQueen, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani, scrie presa americană. Acesta era cunoscut în toată lumea, mai ales pentru aparițiile sale din primele două filme „Karate Kid', din anii 1980.

chad mcqueen 1chad mcqueen 1

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Citește și: Cum își aleg Smiley și Gina Pistol vacanțele. Artistul nu lasă munca deoparte nici în concediu: „Vara nu mă decuplez deloc, sunt tot timpul cu treburi. Lui Josephine îi place…' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Chivu revine în televiziune după 16 ani: „Am ales să mă întorc la Antena 1”. Va prezenta X Factor, alături de Mihai Morar

A murit Chad McQueen, actorul din Karate Kid

Chad McQueen s-a stins din viață miercuri, din cauza unei insuficienţe de organ. Suferea de această problemă din cauza unei căzături din 2020, din care nu și-a revenit niciodată, a susținut un prieten al actorului pentru The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

„Călătoria sa remarcabilă ca tată, precum şi dragostea sa neclintită pentru mama noastră, este o mărturie a unei vieţi pline de iubire', au spus copiii lui Chad McQueen, Chase şi Madison, după moartea regretatului actor.

Și au continuat: „Ne-a transmis pasiunea lui şi a bunicului nostru. Ca familie, trebuie să trecem prin această perioadă dificilă şi vă cerem să ne respectaţi durerea în timp ce sărbătorim călătoria sa incredibilă'.

Cariera lui Chad McQueen

Chad McQueen s-a născut în Los Angeles, în anul 1960. A fost fiul regretatului Steve McQueen. Chad McQueen a debutat în cinematografie la sfârşitul anilor 1970, înainte de a primi cel mai faimos rol al lui: Dutch, care îl urmăreşte pe Daniel LaRusso în „Karate Kid' (1984) şi continuarea sa „Karate Kid: Momentul adevărului' (1986).

În ciuda succesului personajului său, Chad McQueen nu a apărut în Karate Kid 3 (1989) sau în seria Cobra Kai, care a făcut senzație pe Netflix, în ultimii ani. Totuși, în acest program se menţionează că personajul său se află în închisoare.

Asemeni tatălui său, și Chad McQueen a avut o mare pasiune pentru mașini. A concurat începând cu vârsta de 10 ani. În anul 2010, el şi-a fondat propria companie, denumită McQueen Racing, ce construieşte maşini, dar şi motociclete de curse.

Tatăl lui Chad McQueen, legendarul Steve McQueen, s-a stins din viață în 1980, în urma unui infract. Avea doar 50 de ani. Acesta fusese diagnosticat anterior cu cancer.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton