A murit Erica Ash, actrița din serialul „Scary Movie”. Avea 46 de ani și era diagnosticată cu cancer: „A fost o femeie incredibilă și o artistă talentată”

 Ifrim Georgiana
.

A murit Erica Ash, cunoscută pentru rolul Kendra Brooks din al cincilea sezon al serialul al serialului „Scary Movie'. Actrița avea 46 de ani și a pierdut lupta împotriva cancerului. Mama defunctei a făcut tristul anunț, precizând că Erica „a plecat liniștită', înconjurată de cei dragi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Erica Ash, talentata actriță și cântăreață americană, a încetat din viață la vârsta de 46 de ani. Născută pe 19 septembrie 1977, protagonista din „Scary Movie' a avut o carieră diversificată în film, teatru și televiziune. Actrița a debutat la o școală de arte ale spectacolului din Atlanta, Georgia, unde a rămas pentru studiile la facultate, la Universitatea Emory.

ericaaaericaaa

Citește și: Prințul Mihail al Greciei și Danemarcei a murit la 85 de ani. Era văr primar cu Prințul Philip și cu Regina-mamă Elena a României / Mesajul transmis de Familia Regală a României

Citește și: A murit Misia, celebra cântăreață portugheză care a revoluționat genul fado. Avea 69 de ani și a fost diagnosticată cu cancer în 2016

Citește și: Dana Roba și fosta soacră, scandal la Tribunal: „Am stat față în față cu ea. Sunt niște mincinoși. Nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea și acum vrea fetele…' / Mai are nevoie de o operație

Citește și: David Popovici, discurs manifest după medaliile de aur și de bronz câștigate la Jocurile Olimpice: „Iarna ne antrenăm într-un balon în care ne-am obișnuit cu frigul. Ni se promite că se face bazinul, dar degeaba. Aș vrea ca aceste medalii să aducă…'

A murit Erica Ash, actrița din serialul „Scary Movie'

Erica Ash, cunoscută din serialul „Scary Movie', a murit duminică, 28 iulie, la vârsta de 46 de ani. Actrița, care a apărut și în serialul „Shades of Blue' alături de Jennifer Lopez, a pierdut lupta împotriva cancerului.

În revista TMZ, Diann Ash, mama defunctei a anunțat vestea tristă: „Suntem profund întristați să anunțăm moartea iubitei noastre fiice, surori și prietene, Erica Chantal Ash. După o luptă lungă și curajoasă împotriva cancerului, ea a plecat liniștită, înconjurată de cei dragi'.

„Erica a fost o femeie incredibilă și o artistă talentată care a atins nenumărate vieți cu spiritul ei vivace, umorul și bucuria ei autentică pentru viață. În onoarea ei, familia solicită ca orice donație să fie făcută către Fundația pentru Cancer Susan G. Komen sau Fundația pentru Cancerul de Sân, la alegere. Suntem recunoscători pentru mesajele pline de dragoste și sprijin în această perioadă dificilă', a adăugat mama actriţei.

Cine a fost Erica Ash

Erica Ash a apărut în emisiuni TV și filme celebre, printre care „Real Husbands of Hollywood', „In Contempt', „Scary Movie V', „Uncle Drew' și „We Have a Ghost'.

Ashley Tisdale, cea care i-a fost colegă în celebrul serial „Scary Movie', i-a adus un omagiu actriței: „Sunt atât de tristă să aflu de moartea Ericăi. Ne-am distrat atât de mult filmând ‘Scary Movie și a fost atât de strălucitoare. Ea era cea mai dulce. Odihnească-se în pace!'.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton