A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova. Soția lui a dezvăluit de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit: „Suntem nevoiți să căutăm un loc de veci în...”

 Ifrim Georgiana
.

Tehnicianul Gheorghe Mulțescu a încetat din viață duminică, 15 septembrie, la vârsta de 72 de ani. Acesta se confrunta cu pneumonie, dar și cu probleme cauzate de accentuarea bolii Alzheimer. Familia a anunțat unde va avea loc înmormântarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Gheorghe Mulțescu, fost jucător și antrenor de fotbal, a decedat cu două luni înainte să împlinească vârsta de 73 de ani. De mai bine de o săptămână, acesta era internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din cauza unei pneumonii. Tristul anunț a fost făcut de clubul Universitatea Craiova, în cursul zilei de duminică.

multeeescumulteeescu

Citește și: ​Denisa, una dintre femeile ucise de „Șacalul”, în Constanța, a fost înmormântată. Fiul ei de 5 ani nu știe că mama lui a murit / Imagini sfâșietoare de la priveghi

Citește și: Pilotul de raliuri Andrei Piedemonte a murit la doar 28 de ani, într-un grav accident rutier, pe „Drumul morții”

Citește și: Radu Stoicescu, ispita de la Insula iubirii, reacție dură după ce Daiana Prodan și Cornel Luchian l-au criticat: „Persoane cu valori morale scăzute…'. Tânărul e dezamăgit de concurentă

Citește și: Cine este Anca Florescu, actrița care joacă în serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. A fost colegă cu Nicoleta Luciu în trupa Laguna și a participat la Eurovision în 2014

A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova, la 72 de ani

Lumea sportului este în doliu după pierderea lui Gheorghe Mulțescu. Starea de sănătate a fostului antrenor s-a deteriorat brusc în ultimele zile. Lupta sa cu Alzheimer a fost amplificată de pneumonia severă.

„Veste tristă: astăzi ne-a părăsit Gigi Mulțescu, fostul antrenor al Științei.

Mulțumim pentru toate amintirile de neuitat.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a fost mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova.

Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu lui Gheorghe Mulțescu o pot face astăzi, 16 septembrie, la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Trupul neînsuflețit al fostului antrenor va fi depus acolo în jurul orei prânzului.

„Foștii campioni dinamoviști Gheorghe Mulțescu și Valentin Samungi vor fi depuși mâine, pentru câteva ore, la Sala de trofee a clubului, situată în clădirea centrală din șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9. Cei care vor să le aducă un ultim omagiu o pot face începând cu ora 10:00, până aproape de ora 16:00', a anunțat CS Dinamo.

Unde va fi înmormântat Gheorghe Mulțescu

Gheorghe Mulțescu va fi înmormânat în București, deși familia și-ar fi dorit să îi găsească loc de veci în satul Subcetate, județul Hunedoara. Sonia, soția tehnicianului, a dezvăluit că familia trece și printr-un alt necaz, de aceea a fost necesară reorganizarea funeraliilor.

„Noi am fi vrut să-l înmormântăm la Hațeg, în satul Subcetate. Din păcate, mama mea a făcut un accident vascular, iar eu o îngrijesc la mine acasă. N-am cu cine s-o las 3 zile, ca să plec. Suntem nevoiţi să căutăm un loc de veci în Bucureşti. Ne ajută domnul Nicolae Badea şi din acest punct de vedere', a dezvăluit Sonia Mulțescu, conform sportpersurse.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton