Johnny Wactor, actorul din serialul „General Hospital”, a murit la 37 de ani. A fost împușcat în timp ce încerca să oprească un jaf

 Ifrim Georgiana
.

Actorul Johnny Wactor a murit la 37 de ani. Presa internațională scrie că acesta a fost împușcat mortal în Los Angeles, în timp ce încerca să oprească un jaf. Este cunoscut pentru rolul său din „General Jospital', dar și pentru alte proiecte de televiziune notabile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Johnny Wactor a fost împușcat mortal sâmbătă dimineața, în timpul unui jaf care a avut loc în centrul orașului Los Angeles. Actorul a fost transportat la spital cu răni grave și ulterior s-a declarat decesul. Suspecții au fugit de la locul faptei și încă nu au fost reținuți, ancheta fiind în curs de desfășurare.

jo94jo94

Citește și: Mihai Albu a revenit la muncă după operația de cancer de prostată: „Am trecut hopul cel mare. O boală…”. Cum se simte acum

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. E situat în apropierea unei biserici, iar amenajarea a durat aproape 10 ani/ Obiectele din living care amintesc de profesia „Reginei Întunericului”

Citește și: Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit religios cu Cristina Ene. Primele imagini de la nuntă: „Au fost multe sentimente ciudate, dar…”/ Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Deea Maxer și Cătălin Cazacu, printre invitați

Citește și: Iuliana Luciu revine la TV. În ce emisiune de la Antena 1 apare sora Nicoletei Luciu: „Eu mă consider una dintre puținele…”

Johnny Wactor, actorul din serialul „General Hospital', a murit la 37 de ani

Mama actorului a confirmat decesul și a povestit ce s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă. Potrivit TMZ, în jurul orei 3, Johnny Wactor ieșea dintr-un bar și a văzut trei indivizi lângă mașina sa. Inițial, el a crezut că autoturismul îi era ridicat pentru că era parcat în stradă.

Când și-a dat seama ce se întâmplă, unul dintre cei trei bărbați l-a împușcat. Actorul s-a ales cu leziuni grave și a fost transportat de urgență la spital. Din nefericire, medicii au declarat decesul. Ancheta este în curs de desfășurare, iar suspecții se află în libertate.

Agentul lui Wactor, David Shaul, a confirmat, de asemenea, decesul acestuia: „Johnny Wactor a fost un om spectaculos.Nu doar un actor talentat, dedicat meseriei sale, ci și un exemplu moral pentru toți cei care l-au cunoscut. Susținea munca grea, tenacitatea și atitudinea de a nu renunța niciodată. Ar fi dat literalmente cămașa de pe el. După mai bine de un deceniu împreună, va lăsa un gol în inimile noastre pentru totdeauna'.

Cine a fost Johnny Wactor

Johnny Wactor s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud. Primul său rol de televiziune a fost în serialul dramatic Lifetime, Army Wives, unde a interpretat rolul lui Airman Byers.

Actorul a apărut în peste 160 de episoade din „General Hospital', dar și în alte proiecte de televiziune, printre care „Station 19' de la ABC, „Westworld' de la HBO, „The OA' de la Netflix și serialele originale de la CBS „Criminal Minds' și „NCIS'.

Într-o declarație pentru ET, producătorii serialului „General Hospital' au deplâns pierderea actorului: „Întreaga familie de la General Hospital are inima frântă la aflarea veștii trecerii premature în neființă a lui Johnny Wactor. Era cu adevărat unic și era o plăcere să lucrezi cu el în fiecare zi. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către cei dragi lui în aceste momente dificile'.

Sursa foto: Captură Video & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton