A murit mama lui Cătălin Bordea. Mihaela Bordea a fost răpusă de cancer, la 55 de ani: „A trecut printr-o perioadă îngrozitoare”

 Ifrim Georgiana
.

După o lungă luptă cu cancerul, mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață, la 55 de ani. Mihaela Bordea primise diagnosticul nemilos în 2017 și s-a stins prematur, urmând să fie condusă pe ultimul drum în satul ei natal. Comediantul a avut o legătură specială cu cea care i-a dat viață și a descris suferințele care au încercat-o în ultimii ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea este în doliu după moartea mamei lui. Mihaela Bordea fusese diagnosticată cu cancer în 2017 și a pierdut lupta cu nemiloasa boală. Actorul a fost crescut de bunică de la vârsta de doi ani, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz.

bsbs

Citește și: De ce s-a certat Cătălin Bordea cu Nelu Cortea, cel mai bun prieten al său: „Am stat o zi supărați, iar la final am țipat unul la altul”

Citește și: Doina Teodoru a imitat-o iar pe Dana Budeanu la iUmor: 'Cu niște bărbați ca Bordea și Natanticu vă pleacă amețitele din fața televizoarelor…'. Discursul neașteptat pe care l-a avut

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni: 'Nu pot să mă plâng. Sunt zile când nu filmez neapărat și…' / A aflat sexul celui de-al patrulea copil

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

 A murit mama lui Cătălin Bordea

Mama lui Cătălin Bordea s-a stins din viață, la 55 de ani, și va fi înmormântată în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde a crescut și comediantul, potrivit botosaninews.ro. Mihaela Bordea fusese diagnosticată cu cancer în 2017, iar actorul a descris, în mediul online, suferința prin care a trecut.

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze' pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: 'Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit', a scris Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea, abandonat de tată

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică, după ce a fost abandonat. Mai demult, actorul a făcut declarații cutremurătoare legate de copilăria lui. A povestit cum tatăl l-a abandonat în autobuz, când el avea doar 2 ani.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra’, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam, a povestit Cătălin Bordea, conform kfetele.ro.

„Mama când m-a făcut avea 16 ani'

Cu ani în urmă, Cătălin Bordea povestea că a fost nevoit să se maturizeze de la o vârstă fragedă, în contextul situației familiale delicate.

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata’. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea.

Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii’, spunea Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu’.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton