A murit Matei Vîrtosu, fost jurnalist și purtător de cuvânt la Avocatul Poporului. Avea 53 de ani și suferea de o boală cruntă: „Un super om, un super jurnalist”

 Ifrim Georgiana
.

Matei Vîrtosu, fost jurnalist și purtător de cuvânt la Avocatul Poporului, a murit la 53 de ani, în dimineața zilei de joi, 15 august. Acesta era diagnosticat cu o boală cruntă și s-a stins pe patul de spital, după o lungă suferință. A avut o carieră longevivă în jurnalism și comunicare, fiind apreciat pentru profesionalismul și dedicarea sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Fostul jurnalist Matei Vîrtosu a încetat din viață. A avut o carieră impresionantă în domeniul mass-media și a fost, în ultimii ani, purtător de cuvânt la instituția Avocatul Poporului. Dispariția sa a lăsat un gol profund în rândul colegilor de breaslă și a celor care l-au cunoscut.

Citește și: A murit Gena Rowlands! Actrița avea 94 de ani și suferea de Alzheimer, la fel ca personajul care a consacrat-o în „The Notebook' / A fost de trei ori câștigătoare a premiului Emmy

Citește și: A murit miliardarul Richard Lugner, la două luni de când se recăsătorise pentru a șasea oară, cu o femeie cu 49 de ani mai tânără: „O personalitate fermecătoare” / În trecut, a învins cancerul

Citește și: Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo: urmau să se căsătorească, dar actrița a călcat strâmb / Detalii picante: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu. M-a înșelat și…'

Citește și: Când are loc finala Insula Iubirii, sezonul 8. Radu Vâlcan a făcut anunțul: „Aduce în prim-plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată. Am fost surprinși de…'

A murit Matei Vîrtosu, fost jurnalist și purtător de cuvânt la Avocatul Poporului

Matei Vîrtosu și-a dat ultima suflare joi dimineață, 15 august. Fostul jurnalist era diagnosticat cu o boală incurabilă, iar ultimele săptămâni le-a petrecut pe patul de spital, potrivit paginademedia.ro.

A avut o carieră longevivă în special în zona jurnalismului politic, la Pro TV și Pro FM. Din 2013, Matei Vîrtosu a devenit purtător de cuvânt la Avocatul Poporului, după ce a câștigat concursul pentru acest post.

Instituția a detaliat parcursul său profesional: licenţiat în ştiinţe juridice, cu o experienţă de 20 de ani în presă, şi-a început cariera în radio, ca reporter la secţia politic în UNIPLUS RADIO, unde a moderat o perioadă de timp emisiunea „Nişte jurnalişti pentru liniştea ţării'.

Matei Vîrtosu, regretat de colegii de breaslă: „Un super om, un super jurnalist'

În timpul carierei, Matei Vîrtosu a mai activat ca reporter politic la RADIO PROFM şi corespondent în cadrul televiziunii PROTV. El a fost șef al secției de politic.

Vreme de un an, jurnalistul a ocupat aceeași funcție în cadrul postului de televiziune DIGI 24 HD. Jurnalista Sorina Matei, care i-a fost colegă de breaslă, regretă trecerea în neființă a acestuia: „Drum bun și luminat, Matei! Un super om, un super jurnalist'.

Sursa foto: G4Media

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton