A murit milionarul Sever Mureșan, la 75 de ani. A suferit un AVC, iar familia l-a transferat într-un spital din Franța

 Ifrim Georgiana
.

A murit milionarul Sever Mureșan, la 75 de ani. Fostul afacerist se confrunta cu probleme grave de sănătate, iar familia îl transferase dintr-un spital din România la o clinică din Dijon, Franța. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Sever Mureșan, născut în 1948 la Câmpia Turzii, a fost inițial tenismen, devenind ulterior un important om de afaceri. A creat societatea Paniro SA, care a condus la dezvoltarea economică a țării, dar și Grupul SM Invest. A fost membru al echipei României de la Cupa Davis între anii 1970-1984.

sev9sev9

Citește și: A murit actorul Liviu Crăciun, care a jucat în „Liceenii”: „Amintirea sa va rămâne vie prin rolurile memorabile pe care le-a întruchipat…'

Citește și: A murit Toto Schillaci, la 59 de ani. Fotbalistul supranumit „Salvatore della patria” a fost starul Italiei la Cupa Mondială din 1990

Citește și: Claudiu Dragotă și Romeo Vasiloni de la Insula iubirii s-au luat la bătaie! Scandalul a pornit de la Simona Butură: „Au venit bodyguazii să ne separe, ne-am trântit pe jos!'

Citește și: Cum și-a recăpătat Laura Cosoi silueta după a patra naștere: „Am luat kilograme, am avut o burtică mare de tot. Nu mai mănânc…” / EXCLUSIV

A murit milionarul Sever Mureșan, la 75 de ani

În luna iulie, Sever Mureșan a ajuns în stare gravă la Spitalul Militar. Milionarul a suferit un AVC, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă. Starea lui de sănătate s-a agravat progresiv, iar familia a decis să fie transferat la o clinică din Dijon, Franța.

Fiul și fiica sa i-au fost alături în permanență și au făcut toate demersurile pentru a-i asigura acces la tratamente în străinătate. Din păcate, cadrele medicale din Franța nu au putut face nimic pentru a-l salva.

Unde va fi înmormântat Sever Mureșan

Trupul neînsuflețit al fostului afacerist urmează să fie adus în România. Sever Mureșan va fi înmormântat la Câmpia Turzii, locul său natal, potrivit unor surse apropiate familiei care au oferit detalii pentru Gândul.

Pe lângă afacerile pe care le-a condus, Sever Mureșan a fost o figură emblematică a tenisului românesc. A fost primul jucător profesionist de tenis român membru al Association of Tennis Professionals.

În lumea afacerilor, magnatul a fost cofondator al Băncii Dacia Felix, a doua bancă privată românească. Sever Mureșan este cel care l-a adus pe George W. Bush în vizită în România, în 23 noiembrie 2002.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton