A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas. Avea 77 de ani și se confrunta cu probleme de sănătate

.

A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas. Regretata artistă s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, la vârsta de 77 de ani. A plecat din această lume după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, în ultimii ani, iar acum sute de fani din întreaga lume o plâng. Iată câteva detalii despre cariera ei impresionantă în cinematografie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Serialul Dallas a fost unul dintre cele mai de succes seriale din întreaga lume. Și românii au îndrăgit extrem de tare pelicula și își amintesc și acum de actorii pe care i-au urmărit cu sufletul la gură. Din păcate, încă un star al producției s-a stins din viață, în urmă cu câteva zile. Actrița Pat Colbert a murit la 77 de ani. Ea interpreta rolul îndrăgitei Dora Mae în peliculă, gazda clubului Oil Barons.

pat-colbert-1pat-colbert-1

Citește și: Sue Ellen, Bobby și Lucy din Dallas s-au reîntâlnit după 45 de ani. Cum arată actorii în prezent

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Victoria Principal, la 73 de ani. Pamela din Dallas a renunțat la viața publică, după ce și-a amenințat menajera cu pistolul

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat, în direct, că Andra și Cătălin Măruță vor fi nașii fiului ei nou-născut, Isaia: „De aceea am vrut să aleagă ea numele'. Reacția prezentatorului TV

Citește și: Denis Drăguș s-a căsătorit cu Vanessa, iar naș le-a fost Marius Șumudică. Mireasa a purtat o rochie spectaculoasă / Imagini de la nunta de poveste a fotbalistului: ce meniu au avut și cine a cântat

A murit Pat Colbert, actrița care o juca pe Dora Mae în serialul Dallas

Pat Colbert avea probleme de sănătate, de câțiva ani. Actrița, cunoscută ca Dora Mae din Dallas, a murit luna trecută, pe data de 23 iunie, dar familia ei a preferat să păstreze o perioadă discreția. Regretata artistă și-a dat ultima suflare în locuința ei din Compton, potrivit anunțului făcut de sora ei pentru Washington Post.

În ultimii ani, Pat Colbert a avut mai multe probleme de sănătate. Aceasta a suferit trei accidente vasculare cerebrale în ultimii zece ani.

Cariera actriței Pat Colbert

Pat Colbert s-a născut pe data de 16 ianuarie 1947, în Los Angeles. Aceasta a urmat cursurile liceului Centennial High School din Compton, California, iar, ulterior, a făcut colegiul și a lucrat ca model și consultant de modă.

Actrița a debutat apoi în televiziune și a fost îndrăgită din prima de public. De-a lunul anilor, ea a apărut în numeroase pelicule de succes, cum ar fi S.O.B. (1981), Leonard Part 6 (1987) și a apărut în episoade din Benson, The Fall Guy, Sisters și True Colors.

De departe, rolul care i-a adus un uriaș capital de popularitate a fost cel al Dorei Mae, din serialul Dallas. A fost prezentă pe micile ecrane timp de opt sezoane.

Cliff Barnes, rivalul lui JR din serialul Dallas, a fost răpus de cancer

În 2019, fanii serialului Dallas aflau îngroziți de moartea lui Ken Kercheval, actorul care a interpretat rolul lui Cliff Barnes, rivalul lui J.R Ewing din serialul Dallas. Ken Kercheval s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în orașul lui natal, Clinton, Indiana, după o lungă luptă cu cancerul.

Fumător înrăit, Kercheval a suferit în 1994 o intervenţie chirurgicală în urma căreia i-a fost extirpată o parte dintr-un plămân, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Ken Kercheval a fost înmormântat pe 24 aprilie 2019, în discreție, de către familia acestuia.

Sursă foto: Captură video, Profimedia Images, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton