A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210”. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…”

.

Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210', a murit. Actrița, care îi dădea viață celebrului personaj Brenda Walsh în serialul fenomen, s-a stins din viață la doar 53 de ani. Se lupta cu cancerul din 2015, iar acum, din păcate, a pierdut lupta cu boala, potrivit anunțului oficial. Iată ce viață impresionantă a avut marea artistă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Shannen Doherty, actrița care a devenit celebră în toată lumea pentru aparițiile sale din „Beverly Hills, 90210 și „Charmed', a murit la doar 53 de ani. Prima dată, artista fusese diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Doi ani mai târziu, anunța bucuroasă că a intrat în remisie, pentru ca în 2019, din nefericire, boala să revină și să se extindă.

Jennie Garth’s 40th Birthday Celebration – Los AngelesJennie Garth’s 40th Birthday Celebration – Los Angeles

Citește și: De ce și-a amânat Otilia Bilionera nunta cu Bekir Ali: „Nu prea am simțit că sunt căsătorită, sincer. Am stat în România, departe de soțul meu”. Cum se înțelege cu soacra

Citește și: Nicole Cherry încă merge la psiholog, dar acordă mare importanță și credinței: „Nimic fără Dumnezeu. Nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune'

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: 'L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…'. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210'

Anunțul decesului lui Shannen Doherty a fost confirmat de Leslie Sloane, publicistul de lungă durată al lui actriței, într-o declarație exclusivă pentru PEOPLE duminică, 14 iulie. Aceasta a transmis că regretata artistă a pierdut, din păcate, lupta cu cancerul.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala', a transmis Leslie Sloane.

Ulterior, Leslie Sloane a adăugat că familia și apropiații lui Shannen Doherty își doresc acum liniște, pentru a putea să o plângă în pace.

„Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a o putea plânge în pace', a continuat Leslie Sloane.

Shannen Doherty avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015

Acum câțiva ani, Shannen Doherty povestea despre lupta ei cu boala. Actrița din „Beverly Hills, 90210' a fost diagnosticată prima oară cu cancer la sân în 2015.

„Cu siguranță am zile în care spun: „De ce eu?„', spunea actrița despre evoluția sănătății sale. „Și apoi spun, ei bine, „De ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine merită asta?' Niciunul dintre noi nu merită'.

În 2017, boala a revenit, după ce a intrat în remisie. „Se va afla în câteva zile sau o săptămână că sunt în stadiul 4. Deci, cancerul meu a revenit, și de aceea sunt aici', spunea Doherty la Good Morning America. „Nu cred că am procesat asta. Este o pilulă amară de înghițit în multe feluri.'

Cariera lui Shannen Doherty

Shannen Doherty a devenit celebră pe întreg mapamondul odată cu personajul ei, Brenda Walsh, în serialul original „Beverly Hills, 90210'. Pelicula a avut premiera în octombrie 1990. Actrița a părăsit serialul după cel de-al patrulea sezon, în 1994, ca mai apoi să revină.

După succesul din „Beverly Hills, 90210', Shannen Doherty a apărut în „Charmed', în rolul lui Prue Halliwell, cea mai mare dintre cele trei surori care sunt vrăjitoare. A avut rolul principal în serial, dar a și regizat câteva episoade. A părăsit pelicula la sfârșitul celui de-al treilea sezon, în 2001.

În 2019, Shannen Doherty făcea un anunț surprinzător, prin care-și bucurase toți fanii. Actrița spunea atunci că a semnat pentru a se alătura proiectului „Beverly Hills, 90210', interpretând din nou o versiune adultă a personajului care a făcut-o faimoasă.

Și-a ținut boala ascunsă o vreme

Deși Shannen Doherty mărturisea că era conștientă de diagnosticul ei, a decis să-și țină boala ascunsă, inclusiv secretul față de distribuție, după moartea neașteptată a partenerului ei Luke Perry, în martie 2019, la vârsta de 52 de ani.

„Este atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată și apoi cineva care a fost, știi, aparent sănătos să moară primul', spunea Shannen Doherty la Good Morning America. „A fost într-adevăr șocant'.

Sursă foto: Profimedia Images, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton