A murit Tito, unul dintre frații lui Michael Jackson. Artistul ar fi făcut atac de cord la volan

 Ifrim Georgiana
.

A murit Tito, fratele lui Michael Jackson, la vârsta de 70 de ani. Decesul a avut loc duminică, 15 septembrie, în urma unui presupus atac de cord. Cântărețul a fost membru al trupei  The Jackson 5, care și-a lăsat amprenta asupra lumii muzicale prin hituri precum „ABC', „I Want You Back' şi „The Love You Save'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Doliu în muzica internațională. Tito, fratele regretatului artist Michael Jackson, a încetat din viață. Tristul anunț a fost făcut de Steve Manning, manager și prieten al familiei, iar o confirmare a venit și din partea nepotului său, Siggy Jackson.

Exclusif – Rendez-vous avec Tito Jackson à l’hôtel Monte-Carlo Bay à MonacoExclusif – Rendez-vous avec Tito Jackson à l’hôtel Monte-Carlo Bay à Monaco

Citește și: Cine a fost românca pe care Michael Jackson a vizitat-o când a venit în România, în 1992. Fotografii emoționante cu Regele muzicii pop și prințesa Ecaterina Caradja Cantacuzino

Citește și: Cine este Șerban Ghenea, românul care colaborează cu Taylor Swift. A fost premiat la Grammy 2024 și a lucrat cu Beyonce, Shakira și Michael Jackson

Citește și: Richard, fiul lui Marian Drăgulescu, a concurat la Vocea României 2024, dar nu a întors niciun scaun: „A renunțat la gimnastică pentru acest drum…'

Citește și: A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova. Soția lui a dezvăluit de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit: „Suntem nevoiți să căutăm un loc de veci în…'

A murit Tito, fratele lui Michael Jackson, la 70 de ani

Vestea a fost anunțată pentru prima dată pentru Entertainment Tonight de Steve Manning. Cauza decesului nu a fost anunțată oficial, însă, potrivit managerului familiei, Tito Jackson ar fi făcut atac de cord în timp ce conducea din New Mexico spre Oklahoma. Acesta avea 70 de ani.

Ulterior, informația a fost confirmată de nepotul artistului, Siggy Jackson, pentru publicația People.

La începutul săptămânii trecute, Tito Jackson s-a aflat în Munchen, Germania, cu The Jacksons, iar frații au vizitat un memorial dedicat regretatului Michael Jackson. Într-o postare pe rețelele de socializare, artistul scria: „Suntem profund recunoscători pentru acest loc special care îi onorează nu numai memoria, ci și moștenirea noastră comună. Vă mulțumim că i-ați păstrat spiritul viu'.

Cine a fost Tito Jackson

Toriano Jackson, cunoscut sub numele de Tito Jackson, s-a născut în Indiana la 15 octombrie 1953. Artistul s-a remarcat în primul rând ca membru fondator al faimoasei trupe The Jackson 5, alături de frații săi Jackie, Jermaine, Marlon și Michael. Pe 8 septembrie, aceștia au cântat în Surrey, Anglia, având mai multe spectacole programate în perioada următoare. Trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1997 și a fost onorată cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

După perioada The Jackson 5, Tito a continuat cu o carieră solo, deși mai discretă comparativ cu cea a fraților săi. Tito Time (2016) și Under Your Spell (2021) sunt două dintre albumele sale de referință. Mai târziu, a explorat genurile blues și funk, având turnee cu BB King Blues Band.

Ultimul său single, „Love One Another', a fost lansat în 2021. „Scopul său a fost să transmită un mesaj de dragoste, unitate, și pace, oferind un balsam pentru vremuri tulburi', a scris artistul în descrierea de pe Youtube, menționând că piesa a fost înregistrată după pandemie.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton