A zis adio burlăciei! Jude Law s-a însurat în secret

 Oana Pantazi
.

Încă o pierdere imensă pentru clubul burlacilor din showbizul de peste Ocean… Actorul Jude Law s-a însurat în secret cu iubita lui Phillipa Coan, cu 14 ani mai tânără decât el. Să sperăm că a doua oară va fi cu noroc!

Viața amoroasă a lui Jude Law (46) a fost de multe ori subiect de prima pagină, chiar dacă a fost însurat doar o dată până acum actorul având nu mai puțin de 5 copii cu trei femei diferite. Probabil că tocmai de aceea de data aceasta și-a ales o soție cu o profesie total diferită – Phillipa este psiholog și activează în ramura de psihologie a businessului – și a ales să aibă o ceremonie secretă, la care a invitat doar prieteni apropiați. cu toate acestea, un asemenea eveniment nu putea rămâne neimortalizat sau măcar surprins de paparazzi, așa că, marți, pe 1 mai, cei doi proaspeți soți au fost surprinși la ieșirea de la ceremonia civilă, care a avut loc la Primăria din Old Marylebone, centrul Londrei.

Jude și Phillipa au fost foarte eleganți la cununia civilă

Jude a arătat foarte elegant într-un costum din catifea albastră, la care a purtat cravată, pălărie și  pantofi asortați, în timp ce mireasa a strălucit într-o rochie mini drapată, de culoare crem, la care a asortat o pălărie cu voaletă, singura pată de culoare fiind buchetul din flori de câmp. Cei doi proaspeți soți, care sunt împreună de 4 ani, au ieșit zâmbitori, dar destul de grăbiți din Primărie, după ceremonie, și s-au îndreptat spre un Range Rover care îi aștepta, fără a rămâne la pozat. Totuși, Jude Law a gesticulat spre fanii opriți să îl felicite universalul semn thumbs up. Mai bine decât nimic… Totuși, ulterior Jude a postat pe contul său de socializare câteva fotografii, alături de comentariul Ș Cea mai fericită zi.

De cinci ori tată!

p:nth-of-type(6)”,”type”:”performPlaceholder”,”relativePos”:”after”}” data-placeholder-placeholder=”” data-response-start=”2774″ data-type=”placeholder”>Viața amoroasă a lui Jude Law n-a fost un secret pentru nimeni până recent, dar vremurile în care avea o relație hot cu Sienna Miller au trecut, iar în ultimii trei ani actorul a fost extrem de discret. Și iată că, probabil, acesta a fost unul dintre motivele pentru care relația lui cu psihologa Phillipa, cu 14 ani mai tânără, a funcționat și i-a adus în fața altarului. Jude Law a mai fost însurat o dată, cu actrița Sadie Frost (53), care i-a dăruit trei copii – Rafferty (22), Iris (18) și Rudy (16) -, dar de care a divorțat în 1993. Starul din The New Pope mai are însă o fetiță, Sophia (9), cu modelul Samantha Burke, iar acum trei ani a devenit din nou tată, muziciana Catherine Harding dăruindu-i-o pe Ada. Cu siguranță, Phillipa Coan îl va face pe actor tată pentru a șasea oară, dar, dat fiind că e vorba despre Jude Law, cine mai stă să numere?!
p:nth-of-type(6)”,”type”:”performPlaceholder”,”relativePos”:”after”}” data-placeholder-placeholder=”” data-response-start=”2774″ data-type=”placeholder”>
p:nth-of-type(6)”,”type”:”performPlaceholder”,”relativePos”:”after”}” data-placeholder-placeholder=”” data-response-start=”2774″ data-type=”placeholder”>

Foto: Instagram, Hapta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton