Actorul Colin Farrell, plăcut surprins de atmosfera din România în timpul filmărilor pentru Voyagers: „În București există un cult uriaș al cafelei. Am fost în al nouălea cer...”

.

Colin Farrell a vizitat România în urmă cu cinci ani, în timpul filmărilor pentru thriller-ul „Voyagers'. Recent, actorul irlandez a împărtășit câteva amintiri din perioada respectivă și s-a arătat plăcut surprins de ceea ce i-a oferit Bucureștiul. În timpul șederii sale, a prins gustul cafelei și s-a plimbat printr-un oraș pe care îl descrie ca fiind „frumos'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Thriller-ul „Voyagers' a fost lansat în 2021. Din distribuția peliculei fac parte actori precum Colin Farrell, Lily-Rose Depp (fiica lui Johnny Depp), Isaac Hempstead Wright, Tye Sheridan sau Fionn Whitehead. Filmările au avut loc integral în România în vara anului 2019, atunci când o parte dintre protagoniști au fost zăriți pe străzile din București.

Colin Farrell Shows off His new wacky hairdo featuring a Mohawk while training at a gym in West Hollywood.Colin Farrell Shows off His new wacky hairdo featuring a Mohawk while training at a gym in West Hollywood.

Citește și: Colin Farrell a făcut o nouă cucerire

Citește și: Colin Farrell stie ce vrea de la o femeie

Citește și: Pepe susține că are filmări care dovedesc că Raluca Pastramă consumă substanțe interzise. Cum s-a apărat ea: „Nu m-am drogat în viața mea. Este o imagine pe care Ibrahim…'

Citește și: A murit Paul DiAnno, ex-solistul trupei rock Iron Maiden. Avea 66 de ani: „Contribuţia lui a fost imensă şi ne-a ajutat să…'

Actorul Colin Farrell, plăcut surprins de atmosfera din România în timpul filmărilor pentru „Voyagers'

Deși vizita în România a avut loc acum cu cinci ani, Colin Farrell a împărtășit abia recent impresiile cu privire la această experiență. Celebrul actor s-a declarat încântat de atmosfera din București și a lăudat cafeaua pe care a savurat-o aici. Orașul i s-a părut frumos, iar plimbările l-au făcut să se simtă în al nouălea cer.

„Am făcut un film, „Voyagers', acum cinci sau şase ani. Mi-a plăcut la nebunie, pentru că eu nu beau alcool, iar în Bucureşti există un cult uriaş al cafelei. Cele mai uimitoare cafenele!… Se serveşte cafeaua pe o farfurie mică din lemn, cu linguriţe şi produse de patiserie. Am fost în al nouălea cer plimbându-mă pe străzile din Bucureşti. Mi s-a părut un oraş frumos', a spus Colin Farrell despre România, într-un interviu dfiuzat la matinalul „SuperNeatza cu Răzvan și Dani'.

Colin Farrell, de nerecunoscut în rolul din serialul „The Penguin'

Colin Farrell a trecut printr-o schimbare uluitoare pentru rolul principal din serialul „The Penguin'. Machiajul prostetic îl face pe actor de nerecunoscut, fiecare parte a corpului său fiind transformată pentru a se apropia cât mai mult de personajul său.  Serialul prezintă ascensiunea lui Oswald „Oz' Cobb – alias Pinguinul – la putere prin infracțiuni în orașul fictiv Gotham City.

„M-am privit în oglindă, am văzut ceva care se uita la mine, dar nu eram eu', a spus actorul după ce designerul producției „The Penguin', Mike Marino a finalizat machiajul.

Fiul lui Colin Farrell suferă de sindromul Angelman

La sfârșitul verii, Colin Farrell a vorbit despre boala de care suferă fiul său. James, în vârstă de 21 de ani, este diagnosticat cu sindromul Angelman, astfel că nu poate vorbi și comunică doar prin gesturi și privire.

„Vreau ca lumea să fie blândă cu James. Vreau ca lumea să-l trateze cu bunătate și respect', a declarat Colin Farrell, vizibil emoționat.

Actorul a și înființat o fundație care poartă numele fiului său. Este menită să sprijine persoanele care suferă de această afecțiune sau altele similare și care, după vârsta de 21 de ani, nu mai beneficiază de îngrijire din partea sistemului.

Sursa foto: Hepta

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton