Actorul de telenovele Thommy Schiavo a murit, la doar 39 de ani, în urma unui accident banal. Ce a pățit după o distracție cu prietenii: „Oamenii sunt șocați. Era extrem de...”

.

Thommy Schiavo, cunoscut pentru rolurile sale din telenovele, a murit la vârsta de 39 de ani. După o noapte petrecută cu prietenii, actorul s-a dezechilibrat și a căzut peste balcon, de la etajul doi. Din păcate, impactul a fost violent, iar decesul a fost constatat pe loc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Thommy Schiavo, de origine din Brazilia, a fost un actor cunoscut pentru rolurile sale din telenovele. S-a remarcat prin talentul și carisma sa, devenind rapid un nume cunoscut în lumea televiziunii din America Latină. A jucat în producții precum „The Gold Hunt', „Paradise City', „Pure Beauty' sau „Written in the Stars'.

actor8actor8

Citește și: A murit marele violonist Eugen Sârbu, menționat în Oxford Dictionary of Music alături de George Enescu. Avea 73 de ani și se afla la Londra

Citește și: Ileana Șipoteanu a făcut parastasul soțului chiar de ziua ei: „Între colivă și tort nu e decât un pas”. Compozitorul Dumitru Lupu a murit în ziua în care cântăreața împlinea 50 de ani

Citește și: Prințul George a împlinit 11 ani. Cadoul neașteptat pe care i l-a făcut Kate Middleton / Imaginile au devenit virale

Citește și: Fratele lui Andrei Versace, primele declarații despre cum ar fi murit influencerul: „A fost un șoc foarte mare”. Ce spune despre legăturile acestuia cu interlopii

Actorul de telenovele Thommy Schiavo a murit, la doar 39 de ani, în urma unui accident banal

Thommy Schiavo a decedat la vârsta de 39 de ani, după ce a căzut de pe balcon, în urma unei ieșiri în oraș cu prietenii. Tragedia a avut loc în Cuiaba, capitala statului brazilian Mato Grosso, unde locuia actorul.

Potrivit poliției, camerele de supraveghere au surprins momentul în care actorul stătea pe balcon și, la un moment dat, s-a așezat pe podea. Câteva minute mai târziu, s-a ridicat, și-a pierdut echilibrul și a căzut peste balustradă.

În seara incidentului, Thommy Schiavo fusese la un local din apropiere pentru a se distra cu prietenii. După ce a căzut de la aproximativ patru metri înălțime, a fost găsit cu fața în jos și fără răni vizibile.

„A cucerit pe toată lumea cu modestia sa'

Thommy Schiavo era cunoscut pentru rolul său din telenovela „Pantanal' (2021), unde a interpretat personajul João Zoinho. Acest personaj a fost implicat într-o scenă gay cu un alt actor, o raritate pentru televiziunea braziliană.

„Oamenii de la Globo sunt profund șocați. Thommy era extrem de iubit aici. A cucerit pe toată lumea cu simplitatea și modestia sa. Era adorat de toți,' se menționează în comunicatul oficial.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton