Ada Dumitru a început un tratament pentru problemele hormonale, după eliminarea de la Survivor 2023: „Nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant”

.

În ediția de pe 28 martie a emisiunii „Survivor' 2023, Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați din competiție. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis s-a retrag de la filmări din cauza unor probleme hormonale, despre care a vorbit pe larg într-un videoclip publicat pe TikTok. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, tânăra a mărturisit că se află sub tratament. Iată eclarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Imediat după eliminarea de la „Survivor’ 2023, Ada Dumitru a vorbit despre problemele de sănătate care au determinat-o să părăsească competiția. Concurenta s-a confruntat cu dereglări hormonale, din cauza condițiilor din Republica Dominicană. Fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis a spus că are chisturi ovariene și a început deja un tratament pentru această afecțiune.

Din cauza condițiilor din Republica Dominicană și a regimului alimentar, majoritatea concurentelor de la „Survivor’ 2023 se confruntă cu probleme hormonale. Cu alte cuvinte, participantele la show-ul de supraviețuire se lovesc de amenoree sau absența menstruației pe durata filmărilor.


Citește și: Ada Dumitru are probleme hormonale din cauza condițiilor de la Survivor 2023: „Nu ni s-au dat pastile…'

Citește și: Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu au fost eliminați de la Survivor 2023. Dublă eliminare astă seară

Citește și: Cine este Carina Veghiu, semifinalistă Românii au talent 2023. Are 11 ani, iar Andi Moisescu i-a dat Golden Buzz

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

Ada Dumitru a început un tratament pentru problemele hormonale


Imediat după ce a fost eliminată de la „Survivor 2023′ și s-a întors în România, Ada Dumitru a consultat un medic ginecolog și a început un tratament pentru chisturile ovariene. Fostei concurente i s-a prescis anticoncepționale, deși există discuții pro și contra cu privire la această schemă de tratament.

„Durează mai mult, nu e un lucru pe care pot să-l rezolv instant. E vorba de multă grijă, să-mi iau tratamentul. Acum e și o discuție imensă: sunt bune anticoncepționalele, nu sunt bune’, a spus Ada Dumitru în emisiunea lui Cătălin Măruță, la Pro TV.


Ada Dumitru a părăsit Survivor 2023 din cauza chisturilor ovariene

Ada Dumitru a părăsit emisiunea Survivor din considerente medicale. Concurenta se confruntă cu chisturi ovariene, așa că nu a putut rămâne în Republica Dominicană, deși spera să ajungă în cursa pentru marele premiu.

„Nu am o problemă să spun. E vorba despre niște chisturi pe ovarul stâng și cumva din cauza asta a fost delicată plecarea.

Având problema asta… nu ai voie să stai afară, să faci mișcare, să… condițiile nu erau propice pentru ce am eu. Nu e neapărat ceva grav, doar că necesită o îngrijire aparte‘, a mai spus Ada Dumitru.


Cu ce probleme se confruntă concurentele de la Survivor 2023

„În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale. E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân’, a povestit fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis, pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook