Ada, fiica lui Cornel Palade, s-a întors în România, după cinci ani petrecuți în Anglia. De ce a luat această decizie: „A fost delicat. Un om sănătos nu ar rămâne într-o...”

 Ifrim Georgiana
.

Ada, fiica lui Cornel Palade, s-a întors în România, după cinci ani petrecuți în Anglia. Alături de tatăl ei, tânăra și-a făcut apariția în emisiunea „La Măruță', unde a vorbit despre decizia reveniri și despre proiectele pe care le are în desfășurare. La final, au fost protagoniștii unui moment emoționant, căci au cântat în duet piesa pe care au lansat-o împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cornel Palade și soția lui, Iuliana, sunt căsătoriți de mai bine de trei decenii și au împreună o fiică. În urmă cu cinci ani, Ada s-a înscris la o facultate din Marea Britanie și a început o viață nouă acolo. Deși spunea că nu planifică să se întoarcă acasă, dorul de familie și proiectele care s-au ivit au făcut-o să-și reconsidere decizia.

WhatsApp Image 2024-08-30 at 17.09.09 (1)WhatsApp Image 2024-08-30 at 17.09.09 (1)

Citește și: Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui: „Îmi spune să o las în pace, că iar încep cu lecțiile mele'. Ada este stabilită de câțiva ani în Londra

Citește și: De ce a refuzat Cornel Palade să meargă la America Express cu Romică Țociu: „Am devenit inadaptabil, iar asemenea aventuri s-au încheiat definitiv…”

Citește și: Șoferul de 16 ani care i-a călcat cu mașina pe copiii din Pantelimon inhala gaz ilariant, la volan. Procurorii au anunțat oficial că va fi cercetat pentru omor și tentativă de omor

Citește și: Eva, fiica Andreei Berecleanu, a absolvit facultatea, la Londra. Vedeta, alături de mama ei, au mers să o susțină: „Reușita este a ei, la fel și eforturile' / Cum s-a îmbrăcat tânăra, la ceremonie

Ada, fiica lui Cornel Palade, s-a întors în România, după cinci ani petrecuți în Anglia

Pe lângă protestele violente din Marea Britanie, Ada spune că revenirea ei în țară a avut legătură și cu proiectele pe care le are în desfășurare. Aceasta urmează să-și reia activitatea artistică alături de tatăl ei, Cornel Palade, alături de care și-a făcut apariția în emisiunea „La Măruță.'

„De ce m-am întors? N-ați văzut ce se întâmplă acum, ce nebunie este? Mai este puțin și începe războiul civil. Un om sănătos nu ar rămâne într-o astfel de situație, zic eu. Plus că s-au terminat lucrurile, am terminat facultatea, am venit, am început proiectele noi aici. Urmează multe proiecte. Proiecte muzicale, proiecte de teatru', a declarat aceasta în emisiunea de la Pro TV.

Ada Palade spune că cel mai mult a suferit în perioada pandemiei. Restricțiile dure din Marea Britanie nu i-au permis să-și viziteze părinții.

„În perioada cât a fost totul închis, a fost destul de delicat. Nu puteam să vin, ei nu puteau să vină. Era totul blocat. Ne consolam cu video call-ul', a adăugat ea în aceeași emisiune.

Cu ce s-a ocupat Ada Palade în Marea Britanie

Ada Palade a făcut studiile în Londra, la o instituție prestigioasă, dar a și muncit în paralel. În aceeași emisiune, aceasta a enumerat joburile pe care le-a avut până să revină în țară.

„Am făcut mai multe. Am lucrat ca șef de tură la un depozit, apoi am lucrat la papetărie și birotică pentru copii. Am lucrat ca barmaide, care este peste bartender. Am lucrat într-un pub mai highclass, apoi am venit acasă. Patru zile pe săptămână la facultate, apoi trei zile de muncă. Așa a fost trei ani de zile', a povestit fiica lui Cornel Palade.

În contextul protestelor violente din Marea Britanie, actrița nu consideră această țară sigură pentru a-și continua viața acolo.

„Eu cred că este periculos pentru toată lumea în momentul de față, pentru că sunt niște divergențe destul de mari și sunt destul de violente', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton