Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă. Acest circ...”

 Ifrim Georgiana
.

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea. După divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer a fost surprins la brațul unei brunete focoase, despre care mulți au spus că seamănă izbitor cu mama copiilor săi. Nu a trecut mult timp, iar artistul a vorbit public despre faptul că iubește din nou. Zilele trecute, s-a zvonit că Dinu Maxer și Ada s-au despărțit, iar acum ambii au confirmat informația. Iată ce spune bruneta despre motivele despărțirii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea. După ce și-a oficializat relația cu Ada, Dinu Maxer a preferat să nu facă prea multe declarații despre noua lui iubită, mai ales că aceasta nu-și dorește să fie expusă public. Cu doar câteva zile în urmă, artistul spunea că relația lor este cât se poate de serioasă, ținând să precizeze că nu este vorba despre o „aventură'. Ba mai mult, cântărețul ar fi fost pregătit să se se căsătorească din nou, în eventualitatea în care totul decurgea cum trebuie.

ad10-2ad10-2

Ei bine, zilele trecute s-a zvonit că Dinu Maxer s-ar fi despărțit de noua lui iubită, Ada. Artistul a confirmat separarea, motivând că între ei nu a existat „compatibilitate 100%'. De altfel, bruneta și-a spus și ea propria versiune cu privire la cele întâmplate și a infirmat unele informații care s-au vehiculat în spațiul public.

Citește și: Dinu Maxer a început să piardă contractele pe care le avea la evenimente, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Mi-a picat un botez”

Citește și: Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc: „Știm să facem diferența între viața privată și viața profesională'. Cei doi își fac planuri de vacanță împreună

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cum i-a speriat concurentul Adrian Ioan Mihai pe jurați: „Bătaia mea e televizată'

Citește și: Lucruri neștiute despre Regele Charles. A absolvit cursul de parașutiști și este membru al unei societăți de magicieni

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea

Ada și Dinu Maxer au format un cuplu pentru aproximativ o lună. Potrivit artistului, cei doi s-au întâlnit la o zi după divorțul acestuia de mama copiilor săi, Deea Maxer. Contactată de reporteri, bruneta a confirmat despărțirea, motivând că a fost copleșită de expunerea mediatică.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.

Vreau să specific că eu pe Dinu l-am cunoscut că fiind un bărbat singur, deja anunțase public divorțul, ne-am cunoscut într-un grup de prieteni comuni', a spus Ada, potrivit spynews.ro.

Ada s-a arătat deranjată de informațiile care au circulat în ultimele săptămâni și a infirmat faptul că ar fi fost căsătorită cu un prosper om de afaceri. Aceasta a precizat că a fost vorba despre o relație, dar nu s-a ajuns niciodată la starea civilă: „Doresc să specific că nu am fost căsătorită, am avut într-adevăr o relație care s-a încheiat în urmă cu câteva luni. Vreau să clarific acest lucru din respect față de omul cu care am avut o relație, pentru că a fost și el târât în acest circ mediatic, iar cunoscându-l știu că, la fel că mine, nu își dorește mediatizare'.

Întrebată despre vârsta ei, fosta iubită a lui Dinu Maxer a spus că nu-și dorește să ofere prea multe informații personale. De când a început relația cu Dinu Maxer, s-a speculat că aceasta ar minți în legătură cu vârsta ei reală.

De ce s-au despărțit Ada și Dinu Maxer

Despre motivele despărțirii de Dinu Maxer, Ada a ținut să precizeze că nu și-a dorit niciodată să fie în lumina reflectoarelor și a fost copleșită de expunerea publică din ultima vreme. Bruneta a ținut să precizeze că își dorește discreție, acesta fiind principalul motiv pentru care a rupt legătura cu artistul.

În legătură cu funcția ei în Guvernul României, Ada a confirmat că a lucrat, la un moment dat, într-un dintre ministere, însă a precizat că nu toate informațiile care circulă despre ea sunt 100% adevărate.

Am lucrat în cadrul guvernului României, la un minister, câțiva ani de zile, persoana care a declarat informațiile respective, țin să o informez pe această cale că nu se organizează școli în cadrele ministerelor”, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Dinu Maxer a confirmat despărțirea de Ada

La rândul lui, Dinu Maxer a confirmat despărțirea de Ada. Artistul spune că bruneta a fost copleșită de titlurile din presă, iar separarea a fost o decizie luată de comun acord.

„Oamenii, când intră din exterior în lumea noastră și ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre și de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, ci de comentariile care vin. Așadar, prea mult a fost pentru ea(…)

De Paște, copiii au fost la Deea și noi am stat împreună. Lucrurile au evoluat, ne-am dat seama… compatibilitatea nu este 100%.(…) Ne-am cam retras amândoi, a fost o chestie reciprocă', a spus Dinu Maxer, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton