Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, reacție după ce a pierdut titlul: „Plec cu inima plină de bucurie și mândrie...” / Iulia Vântur i-a fost alături în India

.

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, reacție după ce a pierdut titlul. Ada-Maria Ileana s-a numărat printre concurentele care au defilat pe podium la cea de-a 71-a ediție Miss World. Are mai multe titluri în palmares, printre care Miss World România 2023 și Miss Internațional România 2022, însă de data aceasta a pierdut titlul din India. Chiar și așa, nu a putut să nu vorbească despre experiența de pe podium, precizând cât de recunoscătoare este că a ajuns până aici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Ada-Maria Ileana este tânăra de 26 de ani care a reprezentat România la Miss World 2024, însă, din păcate, a pierdut titlul, în fața unei tinere din Cehia, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume. Ada-Maria Ileana nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută și de pe micile ecrane, când a participat și la show-ul de la PRO TV, „Love Island’.

Citește și: Cine este Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024: „Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare'. Cu ce se ocupă la 26 de ani


Citește și: Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022. A lucrat în Ministerul Sănătății și al Economiei 

Citește și: Cine este și cum arată soacra lui Codin Maticiuc: ' E cea mai tare, nu îi aduc flori că, na…' Cu ce se ocupă mama Anei Pandeli

Citește și: „Singura rochie frumoasă' de la Oscars 2024 în viziunea Danei Budeanu. A fost purtată de actrița Carey Mulligan și este un tribut adus lui Cristobal Balenciaga

Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, reacție după ce a pierdut titlul


Ada-Maria Ileana a defilat, recent, pe podium la cea de-a 71-a ediție Miss World, însă, din nefericire, nu a câștigat titlul. Cu toate acestea, a rămas cu o mulțime de amintiri legate de Miss World 2024, și nu a ezitat să facă primele declarații despre această experiență minunată, unde a fost susținută chiar de Iulia Vântur!

„Momentele se transformă în amintiri – și ce călătorie memorabilă am avut la Miss World! A fost o bucurie și o onoare să reprezentăm din nou România, țara noastră dragă, la Miss World după 6 ani de absență. Bineînțeles, nu se termină aici, deoarece îmi continui activitatea la Investitori în visuri. Sunt încântată să vă anunț că cea de-a 3-a ediție a show-ului meu de modă caritabil va avea loc în curând! Trebuia să aibă loc, ca de obicei, pe 9 martie, dar am amânat-o pentru a putea fi aici, în India.„ a declarat Ada-Maria Ileana.


Ada-Maria Ileana: „Mulțumesc tuturor, mulțumiri speciale pentru Iulia Vântur’

Chiar dacă nu a câștigat Titlul, Ada-Maria Ileana este mândră de tot parcursul ei și de faptul că a ajuns până în acest punct, astfel că nu a putut să nu le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea. Printre mesajele de mulțumire se regăsește și numele Iuliei Vântur. Fiind mutată în India de mai bine de 7 ani, Iulia Vântur i-a trimis Adei un buchet de flori, însă a mers personal să o susțină pe reprezentanta României la Miss World 2024.


Mulțumesc tuturor celor care au contribuit pentru a face acest lucru posibil! Mulțumiri speciale pentru familia Verma, Iulia Vântur, Consulatului Român în Mumbai pentru sprijinul lor generos cât timp m-am aflat aici, în India. Mulțumesc tuturor sponsorilor mei, antrenorului meu, echipei video, asistenta mea de social media și cea mai bună prietenă, familiei mele, prietenilor și iubitului meu. Și vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele, comentariile și susținerea continuă care mi-au alimentat încrederea și pasiunea în timpul participării mele la Miss World! Vă sunt recunoscătoare tuturor și plec cu inima plină de bucurie și mândrie! Noi suntem echipa României!’, a transmis Ada-Maria Ileana.


Cu ce se ocupă Ada-Maria Ileana la 26 de ani

Ada-Maria Ileana locuiește în București, are 26 de ani și a absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și este pasionată de relații internaționale și diplomație. De șase ani, lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge, însă asta nu este tot.


Este fondatoarea și Președintele Asociației „Investitorii în visuri, un ONG care oferă cursuri de formare profesională fetelor aflate în centre de plasament, asigurându-le o viitoare meserie atunci când vor ieși din sistemul social.

„Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin.

Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă. Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau Teacher. Nu accept cu dumneavoastră că și așa încep să mă simt bătrână. Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând.


Predau la diverse grupe de vârstă, astfel că am predat de la copii de un an până la 16 ani. Mă ascultă cei mari pentru că sunt foarte aproape de vârsta lor și ne înțelegem foarte bine. Este și o prietenie, dar este și respect. Contează să ai în clasă o atmosferă foarte plăcută în care ei să se simtă confortabil, declara Ada Maria Ileana în 2022.

Sursă foto: Facebook