Adela Popescu a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei. Doru Popescu și-a serbat ziua de naștere: „Te iubim”

 Ifrim Georgiana
.

Adela Popescu a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei. Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară și are o familie cu care se mândrește. Recent, tatăl ei și-a sărbătorit ziua de naștere, iar prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! i-a transmis acestuia o urare specială. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu provine dintr-o familie cu trei copii. Prezentatoarea are doi frați mai mari, respectiv Călin și Bogdan. În mai multe rânduri, aceasta a vorbit despre familia sa și despre faptul că părinții o ajută constant în creșterea copiilor. De curând, Adela Popescu o publicat o imagine rară cu tatăl său, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. În dreptul fotografiei, aceasta a scris și un mesaj emoționant, mulțumindu-i părintelui ei pentru educația pe care a primit-o.

adela-1adela-1

Adela Popescu a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, prezentatoarea vorbea despre copilăria ei și despre modul în care părinții se implicau în educația copiilor lor la acea vreme. Cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei, Adela Popescu a ținut să-i mulțumească acestuia pentru că i-a arătat „singura cale corectă'.

Citește și: Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public:„Soluţii există' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka.Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și: Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie, la 43 de ani:„Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani'

Citește și: Pepe și soția lui, Yasmine, se știu de 15 ani!Cum s-au cunoscut când el era însurat cu Oana Zăvoranu și ea era minoră

Adela Popescu a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei

Pe contul său de Instagram, soția lui Radu Vâlcan a postat o fotografie în care își ține tatăl în brațe. În fiecare an, cu ocazia zilei de naștere a părinților ei, aceasta obișnuiește să publice imagini cu cei care i-au dat viață.

Pentru o bună bucată de vreme, Doru Popescu a fost principalul coregraf al ansamblului folcloric Şuşani. Ulterior, a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti și a devenit profesor.

„La multi ani, tatal meu! Iti multumim ca ne-ai invatat si aratat ca bunatatea e calea. Singura corecta. Te iubim!', a scris prezentatoarea în dreptul imaginii.

„Eu petreceam timp cu mama'

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, Adela Popescu a vorbit despre copilăria sa. Aceasta a spus ce model de „parenting' practicau părinții ei.  

„Raportul era unul diferit. Eu nu-mi amintesc să fi zis, ar trebui să petrecem timp de calitate cu copiii noștri, hai să ne punem în genunchi să facem un puzzle. Noi eram introduși firesc în activitățile lor zilnice. Eu petreceam timp cu mama, dar zicea, mai, mama, adună și tu frunzele alea. Ia găletuța asta și adună prunele.

Actrița a continuat spunând că respectul pe care-l am acum a venit dintr-o autoritate. Eu cred că autoritatea ar trebui să existe. Dar nu autoritate cu violență, asta este evident', a susținut Adela Popescu în podcastul Fain și Simplu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton