Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune: „E vorba de un proiect care necesită prezența mea totală”

 Ifrim Georgiana
.

Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune. Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. După încheierea proiectului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', actrița a luat o pauză de la activitatea profesională, eaxct așa cum a procedat și colegul ei de breaslă, Cabral. Din martie, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii' și-a reluat activitatea, iar în toamnă, se preconiza că și Adela Popescu va putea fi urmărită pe micul ecran. Iată ce spune acum prezentatoarea TV despre momentul când își va relua activitatea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune. Imediat după încheierea filmărilor pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', de la Pro TV, Adela Popescu și Cabral au luat o pauză de la TV. După trei luni în care și-a dedicat timpul familiei, prezentatorul TV și-a reluat activitatea, în martie având loc premiera noului sezon al emisiunii „Ce spun românii'. Se preconiza că în această toamnă și Adela Popescu își va relua activitatea, însă actrița a făcut câteva declarații recente prin care a sugerat că nu a luat o decizie în acest sens.

ad10-2ad10-2

Citește și: Adela Popescu joacă într-un lungmetraj alături de Laura Cosoi, după ce a luat pauză în televiziune: „Este o super comedie'

Citește și: Ce afacere au Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cu ce se ocupă cei doi, dincolo de televiziune

Citește și: Magda Vasiliu susține că a fost bătută, înșelată și umilită de fostul partener, după cazul Danei Roba: „Stai în casă cu un bărbat care devine un monstru!”

Citește și: Ce a discutat Stephan Pelger cu patronul restaurantului în care a fost înainte să moară: „Am stat împreună la masă, era puțin abătut. Mi-a spus că se va…'

Adela Popescu, declarații surprinzătoare despre revenirea ei în televiziune

Adela Popescu a făcut noi declarații despre revenirea ei în televiziune. Prezentatoarea TV ar fi trebuit să revină pe micul ecran în toamnă, însă spune că nu a luat încă o decizie și nu știe dacă e momentul potrivit pentru a-și relua activitatea profesională.

„Da, sunt încă în niște discuții, nu mă hotărăsc, în sensul că mi-am dorit mai mult timp liber și un nou proiect înseamnă iarăși activitate și trebuie să analizez foarte bine lucrurile, pentru că o dată ce intru în ceva, trebuie să fiu acolo cu tot sufletul. Și încă nu sunt hotărâtă dacă ăsta e într-adevăr momentul să plec din nou de acasă. E vorba de un proiect în televiziune, dar care necesită prezența mea totală pe o perioadă destul de lungă', a spus Adela Popescu, potrivit playtech.ro.

Adela Popescu joacă într-un lungmetraj cu soțul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan joacă în lungmetrajul Retreat Vama Veche, regizat de Petre Năstase şi scris de Ovidiu Niculescu. Povestea de dragoste dintre ei a început tot pe platoul de filmare, în urmă cu mai bine de 10 ani, când jucau în telenovela „Iubire și Onoare'.

„Primul proiect în care am jucat împreună a fost Iubire și onoare, când ne-am și îndrăgostit, iar al doilea a fost Pariu cu viața, deci au trecut cam 13 ani de atunci. Radu este surprins aproape într-un triunghi amoros (n.r. în lungmetrajul Retreat), nu pot să spun mai multe, dar nu cu mine. Eu sunt doar martoră a acestei situații, dar ne-a prins foarte bine că am filmat împreună și că am stat 2 săptămâni – aproape 3 departe de copii. (…)

Ne-a ajutat foarte mult. Am avut emoții că o să plec fără copii, dar acolo a fost minunat. După 10 zile, Radu a plecat la copii, pentru că a avut 3 zile libere să îi vadă și s-a și plictisit repede, pentru că băieții au zis: Aa, tati! Bună! Pa!' Se simțeau foarte bine cu mamaie, nu aveau nicio problemă. Radu s-a întors repede în Vama Veche, unde chiar ne-am distrat', a adăugat actrița, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton