Adela Popescu dezvăluie de ce numele celor trei băieți ai săi încep toate cu litera A: „Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și…” / EXCLUSIV

.

Adela Popescu ne-a dezvăluit, acum ceva timp, de ce numele celor trei băieți ai săi încep toate cu litera A. Artista și soțul ei, Radu Vâlcan, au împreună trei fii, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Potrivit spuselor vedetei TV, atunci când a rămas însărcinată prima oară nu a avut nicio preferință în privința numelui copilului. Numele ei favorit de băiat era Radu, dar cum nu voia să-și strige copilul „Radu Junior', a ajuns la varianta de „Alexandru'. Iată care e povestea din spatele numelor celor trei băieței!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Adela, fix înainte de a începe interviul m-am uitat la copertele VIVA! cu voi din 2021 și 2022. În prima dintre ele erai însărcinată, în următoarea ați pozat în formulă de 5. Nu pot să nu mă întreb ce ar putea aduce 2023 sau 2024… Mai în glumă, mai în serios, vă vedeți părinți pentru a patra oară?

Cât de comic e că și după trei copii mai primești întrebarea asta, dar cumva, la noi, fiind toți de același sex, întrebarea este: „Dar nu vreți și o fetiță?. Nici nu pot să răspund la întrebarea asta, efectiv. Nu pentru că nu aș ști răspunsul, ci pentru că, după o zi petrecută cu toți trei, e greu să mă mai gândesc și să vorbesc pe subiectul acesta.


Citește și: Ce face Radu Vâlcan pentru a păstra armonia în mariajul cu Adela Popescu, după 14 ani împreună: „Eu trebuie să țin cont de acest lucru, Adelei nu-i place…' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Vâlcan, despre copiii de vedetă, după criticile primite de Eva Măruță: „Oamenii în jur sunt răutăcioși. Trebuie să știi…’. Detalii despre căsnicia cu Adela Popescu și noul sezon Insula Iubirii / EXCLUSIV

Citește și: Cătălina Stănescu de la Mireasa, sezonul 2, este însărcinată prima oară. A dezvăluit și sexul bebelușului: „Minunea vieții mele’

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…’ / De ce se întâlnesc rar

Adela Popescu dezvăluie de ce numele celor trei băieți ai săi încep toate cu litera „A’


De mult voiam să te întreb de ce acest „triplu A la numele lor, dar mi-am amintit că, la un moment dat, spuneai că personajele tale istorice preferate sunt Alexandru cel Mare, Sfântul Andrei și Sfântul Adrian. Dacă acesta este motivul, poți să ne detaliezi?

Sincer, nu acesta este motivul. Mai întâi, a pornit de la numele Alexandru. Eu mărturisesc că, atunci când am aflat că o să am băiețel, nu am avut nicio preferință de nume. Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și lui Radu… Radu Junior! Atunci am stat, ne-am gândit și am ajuns la varianta de Alexandru, care mi-a plăcut și mie foarte mult fiindcă este un nume puternic și are însemnătate. Nu voiam două nume, de-abia găsisem unul, era complicat să îl găsim și pe al doilea. Ne-am dorit să fie un nume frumos, dar care să fie și nume de sfânt. Alexandru era perfect.


A doua oară, am zis să existe o unitate între numele băieților, dacă nu avem neapărat un nume preferat. Am zis să găsim un nume tot cu „A, dar care să fie și nume de sfânt. Nu poți să îi pui unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu la ce mă refer. Dacă nu considerăm că au niște nume super speciale, măcar să fie special faptul că toți trei încep cu litera „A. Asta a fost toată treaba, iar acum ni se pare că li se potrivesc perfect.

Cum a arătat copilăria Adelei Popescu


Dacă tot am vorbit atât despre copii, aș vrea să ne întoarcem puțin și în copilăria ta și să ne povestești cum era pe atunci…

Cel puțin de când sunt mamă, fără să îmi propun neapărat, mă întorc în copilăria mea și mă gândesc: „Cum au reacționat ai mei în situația asta? Oare de ce ei nu mi-au impus nicio regulă? Nu-mi amintesc să fi fost certată. De ce n-am avut program de somn? De ce n-am avut program de mese? De ce n-am avut oră de intrat în casă?’. Cu toate acestea, am reușit să fiu o persoană responsabilă, care nu are probleme cu alimentația, care doarme bine. De ce noi ne gândim și ni se recomandă să le facem program copiilor, dar eu n-am avut niciun program și sunt OK? Acesta este doar un exemplu.


M-am întors de multe ori în copilărie și relația pe care eu am avut-o cu ai mei, cu societatea, cu școala, cu vecinii, ca să încerc să-mi dau seama ce e bine și ce nu e bine. Pe de o parte, o fac în mod conștient. Pe de altă parte, îmi apar la nivel de senzații momente din copilăria mea și este atât de diferită de ceea ce trăiesc acum și ceea ce trăiesc copiii mei acum. Eu fac parte din categoria de oameni care nu au avut posturi TV până ce au ajuns la liceu. Era doar TVR1… și cu porția. Cele mai importante evenimente din viața mea de pe atunci erau nunțile, înmormântările, pomenile pentru că era un sat foarte liniștit, cu puțini oameni, care în general aveau activități în spatele curților sau pe câmp. Așadar, orice motiv de întâlnire cu mai mulți oameni, chiar dacă la bază avea o înmormântare, pentru mine era o bucurie. Mergeam la școală, unde nu eram foarte mulți copii în clasă, iar când ajungeam acasă, fiecare se ducea la muncile pe care le avea.


„Îmi amintesc toată copilăria cântând’

Nu îmi amintesc de o copilărie plină de copii. Aveam serile când ieșeam, în vacanțe în mod special. În timpul anului, am fost destul de singură, dar nu am perceput asta ca fiind singură. Aveam, de exemplu, un cățel cu care vorbeam foarte mult, era camaradul meu, îl îmbrăcam, făceam căsuțe în care locuiam împreună și eram, pe rând, diferite personaje. Toate acestea până când am descoperit dragostea pentru muzică, iar atunci ea a devenit pentru mine un scop în viață. Era o altă realitate, care mă împlinea foarte tare. Eu cântam nonstop. În universul acela liniștit de la Șușani, în care mergeam să iau gândacii de Colorado de pe cartofi pentru că altfel mâncau frunzele și nu mai creșteau cartofii, cântam.


Mergeam cu bunicul meu pe cal până la Arad, și atunci cântam. Îmi amintesc toată copilăria cântând. Este atât de greu să povestesc despre ce se întâmpla la țară în perioada aceea, pentru că totul este diferit. Viața cu bunicii, școala, sărbătorile, tăiatul porcului, etapele de vârstă, toate în sine reprezintă o lume. Mi-e foarte greu să povestesc cu subiect și predicat cum a fost copilăria mea fiindcă este puțin.

Sursă foto: Instagram