Adela Popescu este topita dupa nepotii ei

 Revista VIVA
.

Adela PopescuAdela Popescu este o matusa fericita, cei doi nepoti, Maria Luana in varsta de 1 an si Alexandru, de 1 an si 9 luni, facandu-i viata mai frumoasa.

Pentru actrita care va interpreta rolul principal in primul serial romanesc de epoca, „Aniela', clipele petrecute impreuna cu ei sunt cele mai placute.

„Mergem impreuna la locurile de joaca, ne place sa radem mult, Luana este un copil foarte vesel, iar Alex este tot timpul pus pe sotii. Dupa filmare astept cu nerabdare momentele petrecute in compania lor care sunt intotdeauna perfecte', spune Adela care a fost si bona pentru nepotii ei.

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alaturi de intreaga familie, acasa, la Susani.

Este cel mai frumos lucru din viata mea, sa mergem acasa, toti, sa stam alaturi de cei dragi. Mergem la bunicul in curte, Luana si Alexandru se joaca si noi, toti ceilalti, parinti, bunici, strabunici, matusi, ne uitam la ei si suntem cei mai fericiti oameni de pe planeta. De cand au venit cei doi pe lume la noi in familie este galagie continua. Si este atat de frumos', marturiseste Adela.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton