Adela Popescu, fotografie rară cu fratele ei: ”Relația dintre noi e atât de frumoasă pentru că...”

 Calin Maria Bianca
.

Adela Popescu, fotografie rară cu fratele ei. Frumoasa prezentatoare TV și-a surprins recent fanii cu mai multe poze de colecție alături de unul dintre frații ei. Cu toții știm că ea este singura fată din familia Popescu, părinții ei mai având încă 2 băieți. Ce-i drept, când vine vorba de familie, soția lui Radu Vâlcan este destul de retrasă, însă de data aceasta și-a cucerit marea comunitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este o familistă adevărată! Îndrăgita prezentatoare TV se bucură de trei băieței adorabili din mariajul cu Radu Vâlcan, care după ani și ani se menține foarte bine. Totuși, deși are familia ei, nu uită că trebuie să petreacă timp de calitate și cu părinții ei sau cei doi frați pe care-i are. Cu greu, reușește să se împartă în fiecare loc, astfel încât nimeni să nu fie uitat.

frate-ade-1frate-ade-1

De curând, Adela Popescu și frații ei au decis să meargă la Ateneu. Din nefericire însă, în programul fratelui cel mare a intervenit ceva și nu a mai putut ajunge. Chiar și așa, frumoasa prezentatoare și celălat frate s-au bucurat de momente unice unul în compania altuia. Ba mai mult decât atât, au și imortalizat momentul.

Citește și: Ce relație are Adela Popescu cu soacra ei:„Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă'

Citește și: Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:'Cred că îi e dor…'

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii susține că a fost agresată de iubit:„Am pierdut copilul pentru că m-a bătut el'. Fosta ispită a chemat Poliția

Citește și: Oxy și Mădălina Cafadaru s-au certat în semifinala Chefi la cuțite.Concurenta lui Florin Dumitrescu a răbufnit: „Nu vezi că…”

Adela Popescu, fotografie rară cu fratele ei

Știm cu toții faptul că Adela Popescu este destul de activă în mediul online. Le povestește urmăritorilor ei fel și fel de întâmplări, fie ele bune sau rele. Cu toate astea, când vine vorba de familia ei, este destul de reținută. Rar își expune mama, tatăl sau frații, dar de data aceasta nu s-a putut abține. Îmbrăcați în 'hainele de duminică', Adela Popescu și fratele ei au strălucit la propriu.

Cum se înțelege Adela Popescu cu fratele ei

Arătau impecabil și au trăit momentul la maximum, așa că frumoasa prezentatoare TV și-a surprins fanii cu frumoasele fotografii pe care nu s-a putut abține să nu le publice. Totodată, a vorbit și despre un subiect rar deschis, și anume relația cu cei doi frații ei. Marea comunitate de care se bucură în mediul online a luat cu asalt secțiunea comentariilor.

Le mulțumesc pentru multe alor mei, dar cel mai mult le mulțumesc pentru că mi-au făcut frați. Sau că le-au făcut fraților mei o sora.:) Voiam să mă împăunez și să spun că relația dintre noi e atât de frumoasă pentru că am avut grijă de ea și deci e meritul nostru. Dar de fapt trunchiul sănătos crește din rădăcini adânc înfipte în pământ, udate des cu dragoste și atenție. Ps: Imaginile sunt de la Ateneu. Frățiorul mai mare nu ne-a putut însoți, dar data viitoare venim în formulă completă. ❤️ Ps2: @raduvalcan, stai linistit, todo bien!', a transmis vedeta.

Cum se înțelege Adela Popescu cu soacra ei

Nu doar cu familia ei Adela Popescu se înțelege de minune, ci și cu familia soțului. Între frumoasa prezentatoare TV și mama lui Radu Vâlcan există o relație frumoasă, bazată pe încredere și respect. Mai mult decât atât, cele două comunică des, ba chiar soacra ei o vizitează și rămâne la ea pentru a o ajuta chiar și câte 2 săptămâni.

'Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții. Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool, povestit Adela Popescu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton