Adela Popescu, imagini emoționante cu mama ei, care a împlinit 70 de ani: „La mulți ani, eroina noastră!”. Și frații actriței au fost prezenți la aniversare

.

Adela Popescu și-a sărbătorit mama recent și a publicat imagini emoționante în mediul online. Pe 13 octombrie, Doina Popescu a împlinit 70 de ani și a fost sărbătorită în familie, alături de toți cei dragi. Cu acest prilej, actrița i-a făcut o urare plină de dragoste și a împărtășit cu urmăritorii momente speciale de la aniversare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Pe 8 octombrie, Adela Popescu a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani. La doar câteva zile distanță, actrița și-a sărbătorit mama, astfel că fost dublu motiv de bucurie în familie. La aniversarea de 70 de ani, Doina Popescu i-a avut alături pe toți cei dragi și a fost răsfățată cum se cuvine. Câteva fotografii o surprind alături de fiica ei, legătura puternică dintre ele fiind evidentă în fiecare cadru.

untitleduntitled

Citește și: Dan Bordeianu, dezvăluiri despre relația cu Adela Popescu: „Nu pot să spun că a fost o mare pasiune. Ne-am îndrăgostit și…”. De ce s-au despărțit, după 3 ani de iubire

Citește și: Cum au schimbat-o pe Adela Popescu cei 14 ani de relație cu Radu Vâlcan: „Nu există să îi cer ceva și să nu facă pe naiba în patru să se întâmple lucrul ăla”

Citește și: Student la Poliție și influencer, Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, a fost prins beat la volan. Fratele lui, arestat după ce a agresat un agent şi a ameninţat poliţiştii

Citește și: Terorizată și amenințată, Mădălina Ghenea a apelat la justiție: „Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate”

Adela Popescu, imagini emoționante cu mama ei, care a împlinit 70 de ani

Aniversarea de 70 de ani a Doinei Popescu a avut loc duminică, la un conac de lux din Prahova. Toți membrii familiei au luat parte la acest eveniment special, după cum se poate observa în imaginile postate de Adela Popescu. Nu au lipsit nici frații actriței, fiind mai rare momentele când apar în postările acesteia.

Foarte elegantă și cu un zâmbet larg pe chip, Doina Popescu a fost răsfățată de cei dragi. Adela Popescu a profitat de ocazie și s-a fotografiat alături de sărbătorită. Privirea plină de emoție a spus totul despre dragostea și respectul pe care i le poartă celei care i-a dat viață.

„70 ea, 38 eu. 70 de ani de când s-a născut și 38 de când a decis să îmi arate că viața e un loc sigur, frumos, magic, în care familia e cea mai importantă. Credințe ce au ajuns să mă definească. La mulți ani, eroina noastră!', este urarea transmisă de actriță.

Și frații Adelei Popescu au fost prezenți la aniversare

Și frații mai mari ai actriței apar în imaginile publicate de aceasta. Călin Popescu a lucrat o perioadă în televiziune, apoi s-a reprofilat și a intrat în lumea antreprenoriatului.

„Eu sunt antreprenor, însă am lucrat 8 ani în televiziune cu ceva ani în urmă. Am lucrat chiar la telenovelele în care ea a jucat. Eram pe partea de organizare, producție, chestii de genul acesta', declara el pentru Playtech.

Bogdan, celălalt frate al Adelei Popescu, este mult mai discret și are o carieră militară.

Adela Popescu și-a sărbătorit recent socra

Pe 10 septembrie, mama lui Radu Vâlcan a împlinit tot 70 de ani și a fost sărbătorită de cei dragi. Adela Popescu i-a transmis, de asemenea, o urare specială soacrei ei.

„Azi e ziua tinerei mele soacre. La mulți ani, buni Emilia', a fost mesajul scris de Adela Popescu pe Instagram.

„La mulți ani, maică-mea! Să ne trăiești, să te bucuri de nepoți, noi de tine, noi de toți! Te iubim!', a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton