Adela Popescu joacă într-un lungmetraj alături de Laura Cosoi, după ce a luat pauză în televiziune: „Este o super comedie”

 Ifrim Georgiana
.

După încheierea filmărilor pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Adela Popescu a anunțat că se retrage temporar din televiziune, căci vrea să-și „tragă sufletul'. Astfel, Lili Sandu a înlocuit-o la „Vorbește lumea' și prezintă emisiunea alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Până la revenirea pe micul ecran, Adela Popescu a fost distribuită într-un lungmetraj și a făcut primele declarații despre noul proiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Adela Popescu a anunțat că se retrage temporar din televiziune, motivând că are nevoie de o pauză după filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Întrebată când preconizează că se va întoarce în platoul emisiunii „Vorbește lumea', acolo unde este gazdă din anul 2016, soția lui Radu Vâlcan a spus că acest lucru s-ar putea întâmpla în toamnă.

ad10-1ad10-1

Până să revină în televiziune, Adela Popescu s-a implicat într-un nou proiect alături de Laura Cosoi. Actrița va juca într-un lungmetraj regizat de Petre Năstase, iar filmările încep în doar câteva zile, la Vama Veche.

Citește și: Cum arată Adela Popescu nemachiată. S-a filmat complet naturală, fără filtre de înfrumusețare

Citește și: Adela Popescu, despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare…'. Ce reproșuri își fac acum / EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcaș s-a fotografiat pe patul de spital: 'Urați-mi noroc'. La ce intervenție apelează prezentatoarea TV

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat seiful cu amulete: „Am zis că moare de oftică!'

Adela Popescu joacă într-un lungmetraj

Până la revenirea în emisiunea „Vorbește lumea', Adela Popescu va juca într-un lungmetraj alături de Laura Cosoi și Radu Vâlcan. Filmările vor începe peste câteva zile, iar actrița spune că rezonează cu scenariul și personajul pe care îl interpretează.

„Am plecat la Călimănești. Avem ceva foarte drăgut de făcut acolo și ne bucurăm pentru că nu am mai avut de mult așa o oră de stat noi doi în mașină să povestim chestii de adulți. Și ne-am mai dat seama de un lucru că nu am apucat deloc să vă povestesc despre lungmetrajul pe care o să îl filmăm începând cu 6 mai, la Vama Veche.

Este un lungmetraj în regia lui Petre Năstase și scenariul este superb, distribuția senzațională, iată-ne (n.r. arată spre ea și Radu Vâlcan) noi și ceilalți, normal că suntem senzaționali. Nu, serios acum, va fi ceva foarte tare.

Este o super comedie, este ceva foarte relaxant, este exact ce trebuie pentru.. nu stiu… ai chef să mergi la film, să te destinzi, mă rog. De ce să vorbesc înainte să se întâmple lucrurile? Bun, deci noi pe 6 începem filmările în Vama Veche și o să vă ținem la curent la fața locului', a mărturisit Adela Popescu pe o pagină de socializare.

Ce spune Laura Cosoi despre lungmetrajul în care joacă

La rândul ei, Laura Cosoi a fost distribuită în lungmetrajul regizat de Petre Năstase. Actrița recunoaște că îi va fi dificil să-și organizeze programul, având în vedere că este mama a trei copii, însă s-a arătat extrem de încântată de noul proiect.

„Cât de curând voi începe filmările pentru un lungmetraj, o comedie mai exact. Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii, de unde să o apuc, dar oamenii alături de care filmez, și cu care voi petrece timp zi și noapte până pe la mijlocul lunii iunie, sunt minunați.

Și mă bucur de acest nou început ca un copil care merge pentru prima oară în tabără cu școală. Nu mai spun că filmăm în Vama Veche bună parte din acțiune!', a spus Laura Cosoi.

Cum se descurcă Laura Cosoi cu cei trei copii

În vara anului trecut, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară. Actrița și-a reluat exercițiile fizice și spune că soțul ei, Cosmin Curticăpean, îi înțelege nevoile și are grijă de copiii lor atunci când ea lipsește de acasă.

„În fiecare sâmbătă dimineață mi-am făcut obiceiul de a participa la clasa de body balance' condusă minunat de Alina Grecu. Știu că mulți se întreabă cum de fac atâtea cu trei copilași mici, toți 3 sub 4 ani (încă), ca să zic așa. Cred că organizarea este de fapt cheia. Și faptul că fac cu rândul cu Cosmin, care înțelege perfect nevoia mea de mișcare. După ce crește pulsul, parcă văd altfel viața', spune Laura pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton