Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele au îmbrăcat ținute îndrăznețe și elegante

 Ifrim Georgiana
.

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele și-au făcut apariția la eveniment, bucurându-se de o seară memorabilă. Și-au etalat ținutele elegante și pline de stil, au pozat la panou și au savurat atmosfera de petrecere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Parklake, unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din București, găzduiește, azi, cea mai tare petrecere a toamnei. VIVA! Influencers Party 2024 a început, iar vedetele prezente la eveniment au atras toate privirile cu ținutele lor, fiind gata și de această dată să facă istorie. Și nu e de mirare, ținând cont de dress code-ul nostru: ‘Sicilian Inspiration’.

colaj retreatcolaj retreat

Citește și: Premiile VIVA! Influencers Party 2024. Vedetele au fost premiate la marele nostru eveniment pentru activitatea remarcabilă din mediul online

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Citește și: Distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, în cinematografele din toată țara, Adela Popescu îl bate crunt pe soțul său, Radu Vâlcan in filmul Retreat Vama Veche', din 18 octombrie

Citește și: În filmul „Retreat Vama Veche', regizat de Petre Năstase și distribuit de Vertical Entertainment, din 18 octombrie, in cinematografele din toată țara

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024

Astăzi, Parklake găzduiește cea mai tare petrecere a toamnei, iar Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi s-au numărat printre vedetele care au răspuns prezent invitației noastre. Cele trei actrițe, prietene și protagoniste în filmul Retreat Vama Veche, au savurat atmosfera vibrantă, etalându-și ținutele elegante.

Laura Cosoi, care a născut-o pe cea de-a patra fiică în urmă cu două luni, arată excepțional și are o siluetă de invidiat. Ținuta actriței a fost compusă dintr-un body negru, o rochie lungă și transparentă, iar deasupra un blazer elegant. Accesorizarea a fost minimalistă, având o pereche de sandale cu toc înalt. Machiajul și coafura i-au scos în evidență frumusețea naturală.

Și Adela Popescu a fost prezentă la eveniment și nu a venit singură, ci însoțită de Radu Vâlcan. Actrița a optat pentru o ținută strălucitoare, constând într-o fustă cu paiete, o cămașă oversized și cizme albe. În contrast, prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii' a purtat un costum negru cu croială relaxată, completat de un tricou alb și teniși.

Ada Condeescu a atras, de asemenea, toate privirile într-o ținută foarte elegantă. Actrița a purtat o fustă vaporoasă, un top mulat și un blazer alb, pantofii roșii aducând un accent de culoare ținutei.

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, protagoniste în Retreat Vama Veche

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi sunt protagoniste în fimul Retreat Vama Veche, care se lansează pe 18 octombrie în cinematografe. Eva, personajul principal al filmului, interpretat de actrița Ada Condeescu, are parte de o experiență amuzantă, dar și revelatoare, în timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizează prietenele ei bune, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi, în Vama Veche, în urma unei promisiuni din adolescență.

Evadarea celor 3 femei de carieră, cu vieți aparent în control, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele și să-și regleze cu sinceritate, dar și cu simț al umorului și al realității viitorul.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping center, Ploom, Herbalife, Birra MorettiDomeniile Franco RomanePurple Flowers.

Sursa foto: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton