Adela Popescu, mustrată de fiul ei pentru că a ridicat tonul: „Mi-a spus că nu vrea să-l mai cert din cauza supărărilor mele. Suntem prea mulți în casă și...”

 Ifrim Georgiana
.

De aproape doi ani, Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune pentru a se dedica mai mult familiei. Actrița recunoaște că viața cu trei copii nu este ușoară și au existat momente când lucrurile au scăpat de sub control. Alexandru, fiul ei cel mare, i-a atras atenția să-și gestioneze mai bine emoțiile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți – Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, pe platourile de filmare, iar de atunci sunt împreună. În repetate rânduri, actrița a spus că este o mamă relaxată, dar inevitabil s-a văzut nevoită să mai ridice tonul.

ade9-1ade9-1

Citește și: 'Măi, iubitule, nu puteai și tu să-i îmbraci mai frumos? Ai crezut că mă mărit a doua oară cu tine?' Ce i-a spus Adela Popescu lui Radu Vâlcan, la Sala Palatului, când și-a văzut copiii pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Cum reușește Radu Vâlcan să se mențină în formă la 47 de ani. Adela Popescu, soția lui, i-a dezvăluit secretul: „Este foarte atent. Se ține țiplă, dar are mare grijă. În fiecare zi a vieții lui…„

Citește și: Damian Drăghici, show de zile mari la Petrecerea VIVA! 2024. Artistul a făcut senzație pe scenă, a coborât și printre spectatori, iar publicul l-a ovaționat minute în șir

Citește și: Rapperul PetacMcx a murit într-un tragic accident rutier. Emil Octavian Petac avea doar 23 de ani

Adela Popescu, mustrată de fiul ei pentru că a ridicat tonul

Deși este o mamă devotată și vrea să-și crească copiii într-un mediu armonios, Adela Popescu recunoaște că au fost și momente când s-a văzut nevoită să devină ceva mai autoritară. Actrița încearcă să-și gestioneze mai bine emoțiile, după ce Alexandru, fiul ei cel mare, i-a spus că nu vrea  să mai fie certat din cauza supărărilor ei.

„Încerc să nu-i cert fără motiv mai ales după ce Alexandru mi-a spus că nu vrea să-l mai cert din cauza supărărilor mele. Am înțeles exact ce a vrut să spună. Se întâmplă să-ți cerți copiii pentru că tu ești cumva încărcat de foarte multe lucruri si la un moment dat izbucnești. Pe de altă parte, uneori, nu se poate fără ton ridicat. Suntem prea mulți în casă și nu mă aud. Ridic tonul destul de des la ei pentru că deseori nu reacționează, se joacă, aleargă, și este nevoie', i-a declarat Adela Popescu, Ralucăi Enciu, reporter Metropola TV.

„Eu am făcut terapie pentru niște probleme'

Adela Popescu a apelat la terapie după ce a trecut printr-o perioadă mai dificilă, marcatp de anxietăți și insomnii.

„Eu am făcut punctual terapie pentru niște probleme pe care le aveam, a fost o perioadă cu anxietăți, insomnii și m-a ajutat foarte mult. Așa, de întreținere nu merg, poate ar trebui, dar nu reușesc. Pe de altă parte, mi-am găsit, am reușit să identific în viața mea activități care mă echilibrează. Aș putea să enumăr aici somnul, un somn la prânz face minuni pentru mine, apoi îmi place să stau în singurătate, o oră, două îmi place să stau singură. Slavă Domnului avem șansa să călătorim destul de mult și în destinații care ne plac, iar lucrul acesta iarăși mă încarcă enorm. De asemenea, îmi place că ai mei copii merg la studii și stau la studii până la 4. Să le dea Dumnezeu sănătate cadrelor didactice care îi țin acolo și avem și noi timp să rezolvăm celelalte lucruri', a conchis Adela Popescu, în exclusivitate, pentru Metropola TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton