Adela Popescu recunoaște că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan: „Caut pe Google. El deja e deranjat de asta, îmi spune că…”. Ce gafă a făcut când prezentatorul TV a împlinit 47 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Adela Popescu recunoaște că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan. Artista a mărturisit public că nici după 9 ani de căsnicie nu a reușit să rețină această dată importantă pentru soțul ei. Pentru a se asigura că află informația corectă, vedeta apelează, de multe ori, la un truc neașteptat. Caută pe Google și astfel e sigură 100% că nu va da greș, cum s-a mai întâmplat în trecut…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan se numără printre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din România. Sunt împreună de 14 ani, căsătoriți de 9 și au împreună trei băieți superbi, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Deși au aproape un deceniu de căsnicie, artista recunoaște că nici acum nu a reușit să țină minte care e data de naștere a soțului ei…

adela-popescu-18adela-popescu-18

Citește și: În ce relații au rămas Cove și Adela Popescu, la 3 ani de când nu mai sunt colegi de emisiune. S-au întâlnit recent și au pus capăt zvonurilor că sunt certați: „Uitați cu cine…'

Citește și: Când a ajuns Adela Popescu la psiholog și în ce fel a ajutat-o: „Chiar mă gândeam că nu aș vrea să fiu mai tânără. Ies din casă mult mai relaxată”

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Denis Drăguș! La 24 de ani, are două fetițe superbe: „Mi-am dorit mereu să am copii de tânăr” / Soția lui, Vanessa, face furori la fiecare apariție

Citește și: Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct, la Antena Stars. Vedeta a răbufnit, după ce prezentatorul TV a luat-o la rost că e implicată în scandaluri: „Băi, stai că mă enervezi!'

Adela Popescu recunoaște că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan

Anul acesta, pe 8 februarie, Radu Vâlcan a împlinit 47 de ani. De ziua lui de naștere, soția sa a ținut să-i facă o surpriză. Astfel, Adela Popescu i-a adus un tort. Aceasta era însă convinsă că prezentatorul TV împlinește 49 de ani, motiv pentru care i-a pus aceste cifre pe tort… Invitată în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase și Adi Hădean', de pe Digi24, actrița a recunoscut că niciodată nu știe exact ce vârstă împlinește partenerul ei de viață.

„Și dacă aș fi încercat să regizez lucrul acesta nu mi-ar fi ieși așa. Asta este o particularitate a noastră. Noi nu prea ținem cont de lucrurile astea. Dacă ne întrebi ce dată sărbătorim, noi ne întrebăm de când suntem împreună, când ne-am pupat prima dată. Noi nici acum nu știm când ne-am pupat prima dată, nimic nu știm, ca să zic așa.

Când m-a cerut în căsătorie știu. Știu locul, știu exact cum s-a întâmplat, dar nu mai știu data. Nu o mai țin minte, dar, în schimb, știu data nunții, bineînțeles. Și pe aceea o mai sărbătorim uneori', a mărturisit Adela Popescu, în cadrul emisiunii.

Pentru a afla data de naștere a soțului ei, Adela Popescu a povestit că de multe ori caută această informație pe Google. Potrivit spuselor ei, Radu Vâlcan e deranjat de faptul că soția lui nu îi știe data de naștere, nici după 9 ani de căsnicie. Au noroc, spune ea, că nu pun însă foarte mare preț pe acest aspect.

„Anul nașterii… El deja e deranjat de asta. Îmi spune că nu se poate să nu știu când s-a născut. Caut pe Google „Radu Vâlcan, data nașterii'. Cred că altfel aș fi în impas, dar nu punem foarte mult preț pe asta. Cadourile ni le dăm înainte', a mai spus actrița.

Cum își rezolvă Adela Popescu și Radu Vâlcan certurile și tensiunile din căsnicie

Adela Popescu a spus, recent, cum își rezolvă ea și Radu Vâlcan certurile și tensiunile din căsnicie. Actrița are convingerea că relația ei cu soțul ei a trecut prin mai multe etape de-a lungul timpului. Au învățat, însă, de fiecare dată câte ceva din trăirile avute. Au aceleași sentimente profunde unul pentru celălalt și aceeași magie în privire.

„Dar cine a spus că reușesc (n.r. râde). Nu, e o părere care s-a format și mă bucur că este așa, pentru că, da, în anumite proporții, le rezolv pe toate, dar avem și noi zile și perioade care sunt extrem de grele. Ce ne ține pe noi împreună și ne face să depășim totul împreună este că noi suntem foarte legați unul de celălalt (…) Și în zona de cuplu avem perioade foarte complicate și învățăm de la an la an, ne-am schimbat și modalitatea prin care gestionăm conflictele, cum le depășim, ne-am schimbat și rolurile, cine lasă, cine e mai arțăgos’, a declarat Adela Popescu pentru Antena Stars.

Vedeta a mai dezvăluit că a avut momente când s-a gândit că trebuia să procedeze altfel într-o anumită situație, că s-a învinovățit că a deschis un anumit subiect atunci când nu ar fi trebuit să o facă.

„În general, lucrurile care nu ne ies sunt din zona personală, adică pur și simplu eu mă supăr pe mine că nu am reușit să expun cum trebuie o situație delicată. Mă gândesc că poate ar fi trebuit să fiu mai diplomată, să aleg un moment mai bun sau că poate nu trebuia să deschid subiectul și cumva, îmi fac „mea culpa’ și mă supăr pe mine, chiar dacă eu îi spun că mă supăr pe el. Deci chestii din sfera personală’, a mai spus Adela Popescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton