Adela Popescu, o mămică activă! L-a luat pe micuțul Andrei cu ea la sală, iar imaginile au topit inimile fanilor

.

Adela Popescu este hotărâtă să-și redobândească „trupul de plajă', chiar dacă este mămica a doi copii, mai cu seamă că vara și-a intrat deja în drepturi. Adela a născut în decembrie 2018, însă micuțul Andrei nu o oprește să-și continue activitățile pe care le avea și înainte. Astfel, blonda a mers la sală cu tot cu bebelușul.

Imaginile cu micuțul Andrei care se juca pe păturica lui, cuminte, în timp ce Adela își făcea norma de exerciții fizice au topit inimile celor care o urmăresc pe actriță în social media.


Pe asta chiar n-am mai făcut-o, să merg la sală cu copilul… Doamne, Dumnezeule… Dar este un început pentru toate! Am fost la pilates cu copilul, se mai întâmplă. Radu a plecat cu Alexandru la cinema și asta a fost situația, nu am avut cu cine să-l las pe pitic. Puteam să amân, dar scuze ne găsim tot timpul. Copilul s-a jucat liniștit pe păturica lui și mami și-a făcut antrenamentul’, a spus Adela Popescu, pe Instagram.

Adela Popescu (31 de ani) şi Radu Vâlcan (40 de ani), care s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire şi onoare, s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. Au împreună doi băieți, pe Alexandru, în vârstă de doi ani și pe Andrei, în vârstă de 6 luni.