Adela Popescu, despre felul în care Radu Vâlcan pune la punct concurenții, la Insula Iubirii: "În postura asta de lup moralist..."

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu a vorbit despre felul în care soțul ei, Radu Vâlcan, îi pune la punct pe concurenți de la Insula Iubirii și l-a numit „lup moralist”. Adela Popescu spune că este fan al emisiunii de la Antena 1 și se declară mândră de evoluția lui Radu Vâlcan în postura de prezentator al show-ului cu ispite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan este lupul moralist de la Insula Iubirii, așa cum îl numește Adela Popescu și soția lui este mândră de felul în care gestionează conflictele din emisiune. Prezentatoarea de la Pro TV este și ea fan al emisiunii și spune că nu ratează nici un episod.

2323

Adela Popescu, despre evoluția lui Radu Vâlcan la Insula Iubirii

'Sunt cea mai mândră de el! Să știi că noi vedem emisiunea în avans, o privim și tot stăm seara, când culc eu copiii la opt jumate, cobor, ne punem un pahar de prosecco și dăm drumul la Insula Iubirii și analizăm foarte multe, tot ce se întâmplă.

Sunt foarte mândră de el, mi se pare că a evoluat enorm, chiar și în postura asta de lup moralist la Insula Iubirii, dar acum o face cu mult mai multă înțelepciune decât înainte', a spus Adela Popescu, pentru cancan.ro.

Citește și: Ramona Gabor, surprinsă alături de Mr Pink, fără Monica Gabor. Ce au făcut în Dubai și Monaco

Citește și: Mesajul lui Brigitte Pastramă, după ce a anunțat că divorțează: „Lumea este plină de cei care vor să te tragă în jos’

Citește și: Denise Rifai, apariție de senzație la petrecerea VIVA! A renunțat la hainele negre și a îmbrăcat o rochie superbă

Cum îl ajută soția pe Radu Vâlcan să prezinte „Insula Iubirii'

Radu Vâlcan recunoaște că este foarte critic cu el însuși, căutând perfecțiunea. De asemenea, îndrăgitul prezentator a dezvăluit că și Adela Popescu obișnuiește să-i ofere sfaturi în legătură cu modul în care moderează celebra emisiune.

„Ma bucur când văd oameni în jurul meu curioși, nerăbdători să înceapă episodul următor. Asta este satisfacția supremă. Evident că mă uit și îmi dau seama că aș fi putut să formulez altfel o întrebare, o abordare diferită a unei situații, însă una e să judeci totul la rece, din confortul fotoliului tău de acasă şi alta să trăiești evenimentele la intensitate maximă, din mijlocul lor', a declarat Radu Vâlcan pentru Playtech, acum ceva timp.

„Sigur, mereu. Și, în ea am cea mai mare încredere, o cred pe cuvânt', a mai spus prezentatorul când a fost întrebat dacă Adela vine cu remarce legate prestația sa.

Adela Popescu nu-și lasă copiii la TV

Deși în familia lor sunt două mari vedete de televiziune, Adela Popescu și Radu Vâlcan au rețineri în ceea ce privește relația dintre cei trei copii ai lor și televizorul.

'Am o chestie legată de feeling când vine vorba, în general, la expunerea la online, și la tablete, și la televizoare, indiferent câți psihologi mi-ar spune că ei trebuie lăsați, pentru că viitorul așa e, eu când îi văd în fața televizorului, am un gol în stomac. Feelingul meu îmi spune: ia-i de acolo!

Facem bani din online, noi trăim din asta. Mare parte din cum suntem noi acum reprezintă felul în care te promovezi în online. Știm cu toții. Dar, cu toate astea, eu, când îi văd pe ai mei la televizor sau în fața tabletei sau a telefonului, mă doare stomacul. Nu mă pot obișnui cu ideea asta. Simt că nu e bine. Nu încă', spune Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton