Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc că și-au neglijat viața de cuplu, pentru cea de părinți: „Și noi facem parte din categoria...”. Cum își educă cei trei copii / EXCLUSIV

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc că și-au neglijat viața de cuplu, pentru cea de părinți. Cei doi prezentatori TV sunt căsătoriți din 2015 și formează și acum unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. În timp, familia lor s-a mărit, odată cu venirea pe lume a celor trei copii. Indiferent de cât de solicitante sunt carierele lor, Adela și Radu fac orice pentru ca băieții lor să primească o educație bună. Iată cum au ales să-i crească!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu trei copii nu e viață ușoară, așa cum am stabilit de la începutul interviului. Când a fost ultima oară când ați rămas singuri acasă? Sau când ați plecat singuri undeva?

R: Nici nu ştiu dacă să mai povestim. (zâmbește) Da, am plecat la o piesă de teatru şi am rezistat fix până când a început actul doi. Ne-am înţeles din priviri şi am fugit repede înapoi acasă.

adela-popescu-3adela-popescu-3

A: De regulă, în weekend copiii petrec mai mult timp cu mama mea. Aşa că, în ultima vreme, am reuşit să ajungem de câteva ori la teatru sau pur şi simplu la câte o masă cu prietenii noștri.

Citește și: Cum se menține Adela Popescu în formă, după trei nașteri. Ce spune despre alăptatul în public:„Soluţii există' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt'/ EXCLUSIV

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat. Cum s-au fotografiat, după anunțul divorțului:”Amintiri superbe…”

Citește și: Florin Zamfirescu, despre dramele lui Ion Besoiu, la 6 ani de la moartea actorului:„Îi știu necazurile pe care le-a traversat'. De ce îi spunea „nașul'

Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc că și-au neglijat viața de cuplu, pentru cea de părinți

Deși sună ca un clișeu, vă întreb cât se poate de serios: ați simțit până acum că viața de cuplu a fost afectată de cea de părinți? Concret, v-ați simțit neglijați unul de celălalt? Sunt multe cupluri care se confruntă cu asta și se și tem să comunice…

R: Și noi facem parte din categoria asta. Este normal să fie așa. Dar, cum spunea Adela, trebuie să simți adrenalina chiar și în momentele aparent banale. Sper să o găsim. (râde)

Sunteți genul de cuplu care înroșește telefonul, atunci când nu sunteți unul lângă celălalt?

R: Noi??? (zâmbește)

A: Vorbim foarte mult. Atât de mult, încât ne rămân puţine de spus când ne reunim. (râde)

Cum își educă Adela Popescu și Radu Vâlcan copiii

Adela, Radu, nu ați făcut un secret din faptul că voi ați avut copilării modeste, din punct de vedere financiar. Cum vă comportați cu cei mici din acest punct de vedere? Sunteți părinți cumpătați?

R: Echilibrul este cuvântul-cheie în această ecuaţie. Consider că îl avem, acest echilibru, și că ne educăm copiii în direcția asta. Să nu fie nici prea alintaţi, nici prea răsfățați. Să se bucure cu adevărat când primesc o jucărie. Sunt atâtea discuții pe acest subiect, încât mi-e și teamă să îl abordez. Fiecare părinte are propriile repere și încearcă să facă totul pentru copiii săi. Noi facem asta, dar încercăm să nu uităm de la ce am pornit.

A: Modeste privind prin comparație. Însă atunci nu simţeam că îmi lipseşte ceva esențial. Sigur că dorinţe neîndeplinite existau şi e bine să existe şi acum. O lume în care am putea avea totul cred că ar fi o lume, culmea, tristă. Aşa că şi în privinţa copiilor încercăm să nu le lipsească nimic esenţial, lăsându-le şi dorințe pentru care trebuie să lupte pentru a le îndeplini.

Ce spun despre al patrulea copil

Întrebarea care stă pe buzele tuturor… Vă gândiți să aveți și al patrulea copil? Adela, ai vorbit serios în podcastul lui Bobonete, când ai spus că te gândești să faci acea intervenție chirurgicală, pentru a nu mai rămâne însărcinată?

A: Nu ne mai dorim un copil în acest moment, însă nu am făcut niciun demers medical în sensul acesta. Avem grijă altfel. (zâmbește)

Știu că vă place să călătoriți… Ce înseamnă să faci bagaje pentru trei copii? Sigur s-a întâmplat la un moment dat să mai uitați chestii importante, nu?

A: Calculez câte zile stăm, înmulțit cu cel puţin două schimburi pe zi, înmulţit cu trei. (râde) Apoi, trusa de medicamente şi aia e! Băieții mari deja sunt responsabili de ghiozdănelul cu jucării şi cărticele.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton