Adela Popescu revine la PRO TV, după aproape un an de pauză. În ce emisiune poate fi urmărită: „Asta e proba? Vai de capul meu”

 Ifrim Georgiana
.

După ce a încheiat proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici', prezentat alături de Cabral, Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune. Prezentatoarea TV și-a motivat decizia prin faptul că este epuizată, după ani întregi în care s-a dedicat carierei, așa că a hotărât să-și adune forțele și să petreacă mai mult timp cu familia. Ei bine, în acestă seară, soția lui Radu Vâlcan va putea fi urmărită în emisiunea „Săriți de pe fix!', de la PRO TV, în calitate de invitat special. Iată în ce ipostaze o vor putea urmări telespectatorii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ un an, Adela Popescu a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Vorbește lumea', fiind înlocuită de Lili Sandu. Totuși, prezentatoarea TV a fructificat timpul liber și a filmat pentru lungmetrajul „Reatreat Vama Veche', în regia lui Petre Năstase. De curând, soția lui Radu Vâlcan sugera că a primit câteva oferte de colaborare în televiziune, însă nu știe dacă este pregătită să-și reia activitatea și să stea departe de familie. Până la revenirea definitivă Adelei Popescu pe micile ecrane, telespectatorii o pot urmări, în ediția din această seară, la „Săriți de pe fix!'.

ad11ad11

Citește și: Ce o motivează pe Adela Popescu atunci când vrea să slăbească: „Mi-e rușine să mai mănânc'. S-a îngrășat 3 kilograme

Citește și: De ce a stat Adrian Nartea departe de TV, în cei doi ani de la încheierea filmărilor pentru serialul Vlad: „Propuneri au fost, dar…”

Citește și: Medana și Alin Oprea au refuzat să meargă împreună la Asia Express: „Dădea bine la imagine, dar…”

Citește și: Cine este George Alistar de la Casa iubirii. Lucrează ca magician

Adela Popescu revine în televiziune

Adela Popescu și Cosmin Seleși sunt invitații speciali care au acceptat invitația lui Cabral de participa la „Săriți de pe fix!', în ediția din această seară. Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși sunt cei 8 comedianți, profesori de râs și prieteni, care în această seară vor lupta pentru marele trofeu al publicului – buna dispoziție.

Gașca lor nu are nevoie de un premiu ca să se simtă bine, singura miză fiind distracția adevărată. Alături de ei, Adela Popescu și Cosmin Seleși vor fi săriți de pe fix astăzi, de la ora 21:30.

După prima lovitură, surprinsă de cum decurg lucrurile și în hohotele de râs ale celor prezenți, Adela Popescu va reacționa: „Asta e proba? Vai de capul meu'. Deși a încercat de mai multe ori să câștige puncte la această probă, și Anisia îl va încuraja de pe margine: „Să te văd cum o servești ca Halep!', Cosmin nu va reuși: „Bă, băiatule! E praf, praf! Las-o, bă, da nu poți să-l lovești?', va spune Drăcea atunci când va vedea cum ratează prezentatorul Batem Palma?

Cum se va termina această provocare, cine va ieși învingător într-un final, dar și cum vor face față provocării supreme: planul înclinat, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Ce spune Adela Popescu despre revenirea la PRO TV

La sfârșitul lunii august, a avut loc premiera noului sezon „Vorbește lumea', însă Adela Popescu nu a revenit în calitate de gazdă, păstrându-se echipa formată Lili Sandu, Shurubel și Bogdan. Prezentatoarea TV a dat de înțeles, acum ceva timp, că este în discuții pentru un nou proiect în televiziune, dar nu a dezvăluit prea multe detalii.

„Da, sunt încă în niște discuții, nu mă hotărăsc, în sensul că mi-am dorit mai mult timp liber și un nou proiect înseamnă iarăși activitate și trebuie să analizez foarte bine lucrurile, pentru că o dată ce intru în ceva, trebuie să fiu acolo cu tot sufletul. Și încă nu sunt hotărâtă dacă ăsta e într-adevăr momentul să plec din nou de acasă. E vorba de un proiect în televiziune, dar care necesită prezența mea totală pe o perioadă destul de lungă’, a spus Adela Popescu, potrivit playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton