Adela Popescu, revoltată după criticile primite de Eva Măruță, după debutul în filmul Tati part-time: „Am trecut printr-o poveste similară. Știu ce înseamnă presiunea...”

 Ifrim Georgiana
.

Filmul „Tati part-time', cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a avut un succes imens și a atins cote impresionante în materie de vânzări. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a marcat debutul pe marele ecran, la doar 8 ani, însă rolul interpretat de ea a stârnit un val de critici și comentarii răutăcioase. Adela Popescu a sărit în apărarea Evei și s-a arătat revoltată de atitudinea celor care au încercat s-o descurajeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Eva Măruță joacă un rol principal în comedia „Tati part-time', care a avut premiera la la începutul acestei luni. Debutul ei cinematografic a atras un val de critici în mediul online, mulți fiind convinși că rolul primit se datorează părinților ei celebri, nu neapărat talentului actoricesc. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adela Popescu s-a arătat revoltată de reacția publicului vizavi de oportunitatea micuței, conștientă fiind cât de greu este pentru un copil să performeze în fața camerelor de filmat.

adelaadela

Citește și: Ce discurs a ținut Eva Măruță, la 8 ani, la avanpremiera filmului „Tati part-time': „Este o parte din inima mea…”

Citește și: Eva Măruță va fi actrița principală într-un film românesc, alături de Alex Bogdan: „O comedie curajoasă pentru părinți”. Când apare pelicula

Citește și: Ce lecție de viață a primit Mădălina Craiu, după momentele dificile întâmpinate de-a lungul carierei: „Am zile în care sunt epuizată. Sportul mă ajută să previn burnout-ul” / EXCLUSIV

Citește și:

Citește și: Văduva lui Nelu Ploieșteanu suferă teribil la aproape trei ani de la moartea artistului: „Cimitirul a devenit a doua mea casă. În noaptea dintre ani am fost și am stat de vorbă cu amândoi și am dat de pomană”

Adela Popescu e revoltată de valul de critici la adresa Evei Măruță, după debutul în „Tati part-time'

Adela Popescu s-a arătat consternată de valul de critici la adresa Evei Măruță, pentru rolul din filmul „Tati part-time'. Actrița a subliniat că rolul a pus multă presiune pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, dat fiind că are o vârstă fragedă și este lipsită de experiență în domeniu.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat', a spus actrița.

„Eu am trecut printr-o poveste similară'

Cătălin Măruță a spus că nu ține cont de părerea celor care i-au criticat fiica, ci își îndreaptă atenția spre cei care au felicitat-o pentru rolul interpretat. Adela Popescu a adăugat că a trăit o experiență similară cu ani în urmă, când a jucat într-o telenovelă ce nu a avut succes la public.

„E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun', a mai declarat Adela Popescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton