Adela Popescu si-a rupt mana la schi, in Austria

 Revista VIVA
.

Adela Popescu a avut parte de o vacanta cu peripetii in Austria, in cea de-a treia zi, actrita cazand de pe placa si rupandu-si mana.

„In cea de-a treia zi, din cauza neatentiei, mi-am luat adio de la partie pentru ca am cazut de pe placa si mi-am rupt mana. Este prima data cand mi se intampla asta desi ma dau cu placa de ani buni. Am avut dureri foarte mari cand am cazut, dar de cand port ghipsul, nu am avut nicio durere. Acum trebuie sa stau cu mana in ghips o luna', spune Adela care a fost impresionata de serviciile medicale austriece.

Adela Popescu

Pentru ea, au urmat patru zile in care a citit, s-a plimbat si s-a bucurat de peisajele feerice.

Alaturi de Adela, in vacanta au fost si colegii sai din Aniela', Alina Grigore si Bogdan Albulescu, cei doi facand progrese la schiat de care sunt foarte multumiti. A devenit clar un sport ale carui limite o sa incercam sa le depasim si pe care cu siguranta il vom practica constant', spune Alina Grigore.

Alina Grigore Bogdan Albulescu

La intoarcerea pe platourile de filmare, Adela Popescu a avut ceva emotii pentru ca ghipsul ar fi putut sa o impedice sa filmeze.

Adela Popescu, fratele

„Am avut noroc pentru ca mi-am rupt mana stanga, iar cu dreapta pot sa fac ce faceam si inainte. In plus cadrele pe care le filmam sunt de iarna asa ca sunt destul de imbracata, iar ghipsul nu se vede. Pot filma fara nicio problema. Colegii mei se amuza si ma intreaba daca-mi pot da autografe pe ghips', povesteste amuzata Adela.

Citeste si:

Mihai Petre a filmat 12feluri de peste in Polonia

Razvan Fodor si Adela Popescu – Vacanta exotica in Thailanda

Denis Stefan s-a dat cu placa in Bulgaria
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton