Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 8 ani de căsnicie. Ce declarație romantică i-a făcut actrița soțului ei: „Am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul”

.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare', și-au unit destinele și au devenit părinții a trei băieți – Alexandru, Andrei și Adrian.  De curând, actrița și prezentatorul emisiunii „Insula iubirii' au împlinit 8 ani de când au făcut cununia civilă. Iată ce declarație romantică i-a făcut Adela Popescu soțului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vălcan s-a înfiripat în urmă cu mai bine de un deceniu, pe platoul de filmare al serialului „Iubire și onoare’. În 2015, și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, în cadrul unei ceremonii discrete. Din rodul iubirii lor au rezultat trei băieți,   Alexandru, Andrei și Adrian, care apar adesea în imaginile pe care le publică pe rețelele de socializare. Pentru că au împlinit 8 ani de căsnicie, Adela Popescu i-a transmis o adevărată declarație de dragoste soțului ei, Radu Vâlcan.


Citește și: Ce întrebare incomodă a primit Adela Popescu de la fiul ei mijlociu, Andrei. Prezentatoarei TV nu i-a venit să creadă: „Mama, tu de ce ai…?'

Citește și: Cum mențin Adela Popescu și Radu Vâlcan pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Găsim măcar un moment când suntem doar noi doi şi…’. În ce film joacă împreună / EXCLUSIV


Citește și: Roberta și Sebastian, tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai, sunt înmormântați astăzi. Imagini dureroase cu familia și prietenii care îi conduc pe ultimul drum

Citește și: Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim’

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 8 ani de căsnicie

Adela Popescu și Radu Vâlcan sărbătoresc 8 ani de la cununia civilă. În mediul online, actrița a publicat un videoclip din timpul unei plimbări pe plajă cu soțul ei, în dreptul căruia a scris un mesaj extrem de emoționant.


„OPT ani de la cununia civilă. Eram atât de mici atunci. Dar așa mici cum eram, am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul.

Acum nu mai suntem atât de mici, dar știm că am ales corect. Știm asta, în primul rând, uitându-ne la copiii noștri. Cei mai mari profesori la care puteam visa!

Suntem recunoscători că suntem împreună, sănătoși. Noi cinci, în primul rand, și familiile noastre întregi, pentru care mulțumim în fiecare seară.

Și vă mulțumim și vouă pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o în toți anii ăștia. Cam lung și melodramatic mesajul, dar e de vină apusul asta care ne-a prins la mare’, a scris pe rețelele de socializare Adela Popescu.


Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan a început pe platourile de filmare. Prezentatorul TV a recunoscut, într-un interviu mai vechi, că el a făcut primul pas, după o lungă perioadă de admirație.


„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.

Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. Aaa, sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții.


Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!’, a povestit Radu Vâlcan, într-un interviu pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook