Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși de copii în momente de intimitate: "Ni s-a întâmplat de două ori. Copilul a crezut că..."/ Cum au reacționat când fiul lor cel mare a fost victima bullying-ului, la școală

 Ifrim Georgiana
.

Sinceră din fire, Adela Popescu a povestit că ea și Radu Vâlcan au trecut printr-o situație de care le este frică multor părinți, aceea de a fi surprinși de copii în momente intime. Actrița a relatat două astfel de întâmplări, de altfel și singurele pe care le-a trăit până acum. O altă provocare au întâmpinat-o atunci când fiul lor cel mare s-a confruntat cu bullying, la școală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei băieți – Alexandru, Andrei și Adrian. Cei doi s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, pe platourile de filmare, iar de atunci sunt împreună.

d9d9

Citește și: Ioana Ginghină critică modul în care vedetele își etalează vacanțele scumpe. Cum a reacționat când fanii i-au dat-o exemplu pe Adela Popescu: „Chiar nu o văd…'

Citește și: Adela Popescu dezvăluie motivul pentru care a plecat din televiziune, după 20 de ani de carieră: „Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum”

Citește și: Alin Oprea, adevărul despre scandalul cu Tavi Colen și motivele care au dus la despărțirea trupei Talisman: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic. S-a trezit după 5 ani că…”

Citește și: Florin Piersic a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru. Actorul „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii

Adela Popescu și Radu Vâlcan, surprinși în momente intime de către copii

Cu umorul caracteristic, Adela Popescu a dezvăluit că ei și lui Radu Vâlcan li s-a întâmplat să fie surprinși în momente intime de copii. Două astfel de experiențe au trăit până acum, în timpul unei vacanțe și când unul dintre băieți era mic.

„Ni s-a întâmplat doar de două ori. O dată nu eram acasă, eram într-o vacanță. Noi eram într-o cameră, ei în alta. Am avut norocul că s-a luat curentul când a venit el. Îți dai seama ce noroc? Copilul a crezut că nu vede bine, a visat, nu și-a dat seama. El n-a văzut că noi citeam. (râde) A doua oară cred că nu ne-am sinchisit prea tare, pentru că era foarte mic copilul și ni s-a părut că oricum nu realizează. E foarte bună adrenalina, că unul sigur vrea pipi, apă…', a povestit actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum a reacționat Radu Vâlcan când fiul cel mare s-a confruntat cu bullying

Actrița a mai povestit că, din păcate, fiul ei cel s-a confruntat cu bullying la școală, iar Radu Vâlcan a luat atitudine.

„Aveam un coleg la grădiniță, să zicem David Grigorescu, e un nume fictiv. Acest David îl tot necăjea pe Alexandru în toate felurile mult timp la rând. Într-o dimineață Radu nu mai putea, scotea fum pe nas. „Nu se poate, trebuie să rezolv cu David'. Cu părinții încercase, dar nu se rezolvase, îți dai seama, ce să se rezolve… Se duce la grădiniță, știi că el are doi metri, și zice: „Auzi, tu ești David Grigorescu?'. Se uita în jos: „Auzi mă? Tu știi să-noți?'. David zice că nu. „Eh, Alexandru știe!'. Zice: „Mamă, i-am zis-o lui David!' (râde)', a mai povestit ea în aceeași emisiune.

Ce îi reproșează copiii Adelei Popescu

Adela Popescu recunoaște că are tendința să-și culpabilizeze copiii, lucru pe care și ei i l-au reproșat.

„Eu am o mare problemă pe subiectul ăsta. Întotdeauna am avut grijă de ceilalți și nu de ai mei. Întotdeauna mi s-a părut că ai mei sigur au greșit ei cu ceva. Așa cum de fiecare dată când cineva se supără pe mine mi se pare că mai degrabă eu am greșit decât celălalt. Așa am fost crescuți. Dar e o mare greșeală. Copiii mi-au și reproșat. Mi-au spus că-și doresc să merg să le iau apărarea. Niște copii îi șicanau și noi eram pe genul hai să aplanăm frumos. Ei aveau nevoie să fie apărați. Nu încurajez, mai ales dacă nu este copilul de vină', a explicat actrița, la Pro TV.

Actrița mai spune că nu are nimic împotrivă ca băieților ei să li se atragă atenția atunci când greșesc.

„Nu sunt o mamă nebună, să nu ai voie să te iei de copilul meu. Nu ai voie să-l agresezi, desigur', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton