Adela Popescu, tachinată de Cabral, în direct. Prezentatorul l-a adus în discuție pe Cove: „Te referi la mine?”

 Ifrim Georgiana
.

Adela Popescu, tachinată de Cabral, în direct. Cei doi prezentatori au participat, recent, la rubrica sosurilor fierbinți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Cei doi vor prezenta show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici' și vor filma, timp de două luni, în junglă. Amândoi au recunoscut că așteaptă cu nerăbdare să fie gazdele noului sezon, condimentat cu probe inedite și cu multe surprize pentru telespectatori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE! GRATIS, AICI!

Invitați în emisiunea de la Pro TV, Adela Popescu și Cabral au primit întrebări care i-au pus în dificultate. În mai multe rânduri, soția lui Radu Vâlcan a preferat să guste sosurile iuți, cerându-i lui Cătălin Măruță să rupă foile cu întrebările. Pe de altă parte, colegul ei de breaslă nu a ezitat să abordeze subiectele mai delicate. Cei doi vor pleca, în scurt timp, în Republica Dominicană, unde vor vor putea fi însoțiți și de familiile lor. Adela Popescu a recunoscut că este încântată că va face echipă cu Cabral, fiind persoana alături de care și-a început cariera în televiziune.

adela-popescu-1-6adela-popescu-1-6

Prezenți la rubrica sosurilor iuți, cei doi au vorbit despre proiectul în care vor fi implicați și au făcut glume unul pe seama celuilalt. Adela Popescu a fost tachinată de Cabral, în direct, aducându-l în discuție pe fost ei coleg de platou, Cove. Iată replica care a luat-o prin surprindere pe blondină!

Citește și: Cine prezintă Vorbește Lumea pe timpul verii.Cele trei vedete feminine îi înlocuiesc pe Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu

Citește și: De ce a refuzat Adela Popescu propunerile pentru noi proiecte:„Nu mai pot acum'

Citește și: Anamaria Prodan a spus adevărul despre cadourile primite de la Reghecampf:”Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul”

Citește și: Vladuța Lupău și-a etalata burtica de gravidă, la piscină.Cum arată înainte de naștere

Adela Popescu, tachinată de Cabral, în direct

Gabriel Coveșeanu a fost pentru o bună perioadă de timp colegul de platou al Adelei Popescu. După 7 ani de activitate, acesta a luat decizia de a se reîntoarce la Prima TV. Deși forma o pereche reușită cu blondina, acesta a mărturisit că formatul emisiunii punea o mare presiune pe umerii acestuia.

În spirit de glumă, Cabral a făcut un comentariu referitor la plecarea acestuia de la Pro TV, moment în care Adela Popescu s-a simțit și ea vizată.

„Ritmul lui era un pic diferit față de al nostru, ăstora din PRO. Când a venit aici a dat dovadă că a fost mai bun decât unii dintre noi', a spus Cabral despre demisia lui Cove.

Te referi la mine?', a întrebat Adela Popescu.

 „Nu, mă refer la Ciucă (n.r.: colegul lui Măruță)', a răspuns amuzat Cabral în emisiunea „La Măruță', potrivit fanatik.ro.

Adela Popescu și-a început cariera în televiziune alături de Cabral

Actrița a mărturisit că este încântată că va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici' alături de Cabral, alături de care și-a făcut debutul în televiziune. Aceasta a recunoscut că îi admiră pe cei care vorsă-și întreacă limitele în Republica Dominicană.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici' nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', a spus Adela Popescu, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton