Adele s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Rich Paul, după doi ani de relație: "Am făcut-o". Modul inedit prin care artista a dat marea veste

.

Adele s-a căsătorit cu iubitul ei Rich Paul, după doi ani de relație. Potrivit presei străine, cântăreața britanică, Adele, a confirmat că s-a căsătorit cu partenerul ei Rich Paul. Zvonurile circulă de mai multe luni că artista s-a căsătorit cu Paul, un impresar sportiv de renume mai ales după ce ea s-a referit la el drept „soțul meu' în timpul unui concert din Las Vegas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Adele și-a confirmat căsătoria cu Rich Paul, în cadrul show-ului de comedie al celui mai bun prieten al ei, Alan Carr, care a avut loc în Los Angeles, doi membri ai publicului confirmând vestea. S-a zvonit că Adele, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu Rich Paul, 41 de ani, un celebru impresar sportiv, anul trecut. Artista a alimentat această idee când s-a referit la el, drept „soțul meu', în timpul unui concert.

Adele s-a căsătorit cu iubitul ei Rich Paul, după doi ani de relație


Artista de renume mondial, Adele, a confirmat că s-a căsătorit cu partenerul ei, Rich Paul, după doi ani de relație, în cadrul unui, spectacolul de comedie al celui mai bun prieten al ei, Alan Carr, care s-a desfășurat în Los Angeles, notează Daily mail.

Citește și:Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm

Citește și:Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, în București: „Sunt vinovat, daunele sunt…’. Ce amendă a primit prezentatorul TV


Citește și: Cristina Spătar continuă scandalul cu fostul soț pentru pensia alimentară: „Nu are cu ce să plătească, îl întreține soția. Copiii își doresc bănuții aceia ai lor

Citește și: Cum arată Leonard Miron acum, după ce și-a micșorat stomacul și a slăbit 34 de kilograme: „Ajunsesem la 110, ceea ce la vârsta și înălțimea mea… Am avut și preinfarturi


Un privitor a explicat: „Am fost la spectacolul de comedie al lui Alan Carr în LA în seara asta și Adele a fost în public. Alan a întrebat mulțimea dacă cineva s-a căsătorit recent și Adele a strigat „Eu am făcut-o‘.

Un alt membru al publicului a adăugat despre anunțul lui Adele: „Când a întrebat dacă cineva s-a căsătorit recent, ea a strigat „Am făcut-o’. Întregul moment a fost foarte drăguț „.

Ce spune partenerul lui Adele despre mariajul cu vedeta

Luna trecută, Rich, în vârstă de 41 de ani, a abordat zvonurile despre căsătorie, spunând cum el și Adele, în vârstă de 35 de ani, s-au „ajutat reciproc’ în timpul relației lor de doi ani. Apărând la CBS Mornings, Rich Paul a spus despre iubita sa, Adele:


Este o femeie extraordinară, ne-am ajutat mult unul pe celălalt. Suntem într-un moment bun al relației. Suntem fericiți. Ea este superba și a fost minunată cu mine. Am fost grozavi unul pentru celălalt.


Adele a spus că vrea să mai aibă copii

Starul britanic Adele s-a întâlnit pentru prima cu partenerul ei de viață, Rich Paul, la petrecerea cu ocazia zilei naștere a unui prieten comun. Artista de renume mondial a avut dintotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei.

„E amuzant și foarte inteligent. Este incredibil să-l privești făcând ceea ce face’, a spus ea despre Paul la CBS în 2021.

Într-o altă discuție cu ELLE, a spus: „Nu am fost niciodată atât de îndrăgostită. Cu siguranță vreau mai mulți copii. Acasă, sunt o gospodină, iar o viață stabilă mă ajută cu muzica mea’, a adăugat ea.


Adele are un fiu în vârstă de zece ani, Angelo, din căsnicia ei de trei ani cu Simon Konecki și a spus publicului din Vegas că este „pregătită să devină din nou mamă în curând’.

„Îmi doresc foarte mult să fiu din nou mamă, cât mai curând’, a spus Adele adresându-se publicului.

Adele și Simon s-au despărțit în 2019 și ea a dezvăluit anterior că a avut nevoie de terapie de cinci ori pe zi când au divorțat.

FOTO: Hepta