Adelina Chivu a văzut la televizor momentul în care Cristi Chivu s-a accidentat la cap, acum 14 ani: „Era întins pe jos, nu mai avea os, era doar pielea. M-a sunat din ambulanță și a zis...”

 Ifrim Georgiana
.

Adelina Chivu a văzut la televizor accidentarea la cap a soțului ei. Pe 6 ianuarie 2010, Cristi Chivu suferea o accidentare gravă într-un meci disputat între Inter Milano și Chievo. Fostul fotbalist a suferit o fractură craniană, fiind scos pe targă din terenul de joc. La nici șase luni distanță, ridica trofeul Ligii Campionilor la Madrid, alături de coechipierii săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La începutul lui 2010, Cristi Chivu a suferit o accidentare care putea pune capăt carierei sale sportive. Într-un meci disputat între Inter Milano și Chievo, fostul fotbalist se ciocnea cap în cap cu Sergio Pellissier, suferind o fractură craniană. A urmat o operație dificilă și o revenire în teren la fel de complicată.

cristi chivu dupa accidentarecristi chivu dupa accidentare

Citește și: Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu. Fostul fotbalist a fost refuzat mult timp: „Nu-i dădeam nicio șansă, eram foarte tânără. M-a cerut în căsătorie după 3 luni…'

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…” / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fratele Nadiei Comăneci. Adrian Comăneci a divorțat de soția lui, după 25 de ani, pentru o puștoiacă

Citește și: Simona Gherghe, întâlnire neașteptată cu actrița Kate Hudson în vacanța petrecută în Grecia: „Am rugat-o să facă o poză cu noi. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme…”

Adelina Chivu a văzut la televizor momentul în care Cristi Chivu s-a accidentat la cap, acum 14 ani

Adelina Chivu era acasă cu fiica lor de aproape un an când s-a produs teribilul accident. Urmărea meciul la televizor și, când s-a întors din bucătărie, l-a văzut pe Cristi întins pe teren, cu privirea pierdută și o expresie pe care nu o mai văzuse niciodată la el.

„Groaznic. Eu eram acasă cu Natalia, aveam un leagăn, și mă uitam la meci. Mai avea puțin și făcea un an. M-am dus, în fugă, în bucătărie, să-mi iau ceva…și mâncam, făceam de toate în timpul ăla. Când m-am întors, a durat 20 de secunde, 30 de secunde, el era întins pe jos, dar avea o expresie a feței pe care n-am văzut-o niciodată la el. Era panică, nu era nici durere. Se strâmba…Doctorul, când i-a pus mâna, el nu mai avea os, deci era doar pielea', a povestit soția fostului fotbalist în podcastul „Fain & Simplu'.

„Osul i-a intrat în suprafața creierului'

Din ambulanță, Cristi Chivu și-a sunat soția, asigurându-o că accidentarea nu a fost atât de gravă. Adelina s-a liniștit temporar, însă când a ajuns la spital, l-a găsit deja operat și conectat la mai multe tuburi. Deși era la Reanimare, fostul fotbalist vorbea la telefon și părea calm.

„A avut un super noroc pentru că, la Verona, este unul dintre cele mai mari centre de Neurochirurgie din Italia. El, din ambulanță, m-a sunat și mi-a zis: „Mă duce la spital, pentru că am un edem sub piele, și trebuie să scoată presiune, sângele'. Nu știu, termeni medicali, poate zic vreo prostie. El vorbea…și foarte liniștit cu mine. Și eu m-am liniștit. La un moment dat, mă sună Marco Materazzi, prieten foarte bun cu Cristi, și îmi zice: „Ai cu cine să lași copilul?'. Am plecat, a venit mașina. Până la Verona mi s-a părut că am făcut 20 de secunde. Nu știam la ce mă duc, nu a vrut nimeni să-mi spună. Trecuseră două ore și ceva, m-au dus direct la Reanimare, unde el avea un turban, 40 de tuburi ieșeau din cap. La bustul gol, era foarte frig înăuntru. Vorbea la telefon cu toată lumea, era într-o euforie, fusese deja operat. Osul i-a intrat în suprafața creierului. Nu-și simte trei degete, mă întrebă unde-s cheile, el nu le simte în buzunar', a mai povestit ea în același podcast.

Cristi Chivu voia să renunțe la fotbal

La nici șase luni distanță, Cristi Chivu ridica trofeul Ligii Campionilor la Madrid, alături de coechipierii săi.

„Eram însărcinată atunci cu Anastasia. El, săracul, îmi făcea semn să cobor pe teren și ar fi trebuit să sar un zid de vreo trei metri. Nu puteam, eram gravidă, îmi era frică să sar. A fost absolut superb. La spital, când eram la Reanimare, stăteam și citeam. El era sub medicamentație. Când a avut un moment de luciditate, a zis: „Mă las. Tu îți dai seama? Ce fac acum, de ce mă apuc? De antrenorat?'. Și i-am zis: „Ce vorbești, mă? Tu ai acum, în mai, de câștigat Champions. Îl câștigi'. Am verbalizat asta', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton