Adelina Pestrițu, apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare. Reacția fanilor: „Cât de frumoasă ești!”

 Miniosu Alexandra
.

Recent, Adelina Pestrițu a avut o apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta s-a afișat pe contul ei de Instagram în niște ipostaze extrem de sexy, ce i-au făcut pe fani să înroșească butonul de like. Soția lui Virgil Șteblea și-a etalat bustul natural, după ce și-a scos silicoanele, și a primit mii de aprecieri din partea internauților.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vara bate la ușă, iar Adelina Pestrițu se gândește deja la vacanță. Drept dovadă, vedeta a început să probeze deja mai multe costume de baie. Frumoasa brunetă a făcut furori în mediul online cu formele sale, etalându-și bustul generos, la patru luni după ce a renunțat la implantul mamar.

adelina-pestritu-2adelina-pestritu-2

Citește și: Adelina Pestrițu dezvăluie secretul relației cu soțul ei, Virgil Șteblea: „Nu sunt cea mai bună la sfaturi. Important e să…'

Citește și: Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la aproape 6 ani. Imagine rară cu Zeny, după ce părinții au decis să nu mai publice fotografii cu ea

Citește și: Mihai Albu a revenit la muncă după operația de cancer de prostată: „Am trecut hopul cel mare. O boală…”. Cum se simte acum

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Gabrielei Lucuțar. E situat în apropierea unei biserici, iar amenajarea a durat aproape 10 ani/ Obiectele din living care amintesc de profesia „Reginei Întunericului”

Adelina Pestrițu, apariție incendiară în costum de baie, la patru luni după ce a renunțat la implanturile mamare

Adelina Pestrițu a realizat, de curând, un shooting foto pentru un brand cunoscut care face costume de baie. Vedeta a demonstrat, din nou, că e bună prietenă cu aparatul foto și s-a lăsat pozată în ipostaze care mai de care mai sexy, la piscină. În dreptul imaginilor, ea a dezvăluit că acum e nevoită să-și achiziționeze noi costume de baie, după ce și-a scos implanturile mamare.

„Cum vine caldura ma gandesc la ce destinatii de vacanta voi alege pentru vara asta si ce costume de baie voi purta. Mai ales ca am fost nevoita sa renunt la cele pe care le aveam. Am ales piesele de rezistenta, atent lucrate, perfecte pentru zilele de plaja, dar si pentru petrecerile la piscina. Acum trebuie sa aleg si destinatia. Ce recomandati?', a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

În doar câteva minute, postarea Adelinei Pestrițu în costum de baie a strâns mii de like-uri. Fanii au apreciat-o în număr mare pentru silueta ei, spunând că e „minunată'.

'Ești superbă, stimată doamnă', 'Minunată', 'Cât ești de frumoasă', sunt doar câteva dintre comentariile primite la postare.

De ce și-a scos Adelina Pestrițu silicoanele

La începutul lunii februarie, la scurt timp după ziua ei de naștere, Adelina Pestrițu anunța că și-a scos implanturile mamare. După operație, vedeta a fost într-o perioadă de recuperare, timă în care a purtat o bustieră medicală. Potrivit spuselor ei, a luat decizia de a renunța la silicoane după ce s-a consultat cu medicii.

'Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare', a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram, în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton