Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024. A întors toate capetele pe covorul roșu cu rochia ei elegantă și a fost premiată

.

Adelina Pestrițu a avut o apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024. Așa cum ne-a obișnuit și la party-urile anterioare, ea a strălucit și de această dată pe covorul roșu, la ediția aniversară VIVA! Chiar la propriu, având în vedere că a purtat o rochie superbă, roz, cu reflexii metalice, pentru a respecta întocmai dress code-ul: METALIC VIBES. Iată cum a arătat ținuta ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anul acesta, petrecerea VIVA! a fost una cu totul și cu totul specială, căci a fost vorba despre o ediție aniversară. VIVA! a împlinit 25 de ani și a petrecut alături de cele mai tari celebrități din România, din toate domeniile. Evenimentul a avut loc într-un cadru special – Face Forest –, iar vedetele s-au întrecut în ținute spectaculoase pe covorul roșu. Conceptul de anul acesta a fost unul inedit, și anume „Stunning silver gala 25'.

adelina-pestritu-1adelina-pestritu-1

De pe lista invitaților nu a lipsit, bineînțeles, nici Adelina Pestrițu. Așa cum ne-a obișnuit și până acum, soția lui Virgil Șteblea a defilat pe covorul roșu mai ceva ca pe un podium de modă. Vedeta a atras toate privirile prin ținuta ei elegantă și, totodată, sexy.

Citește și: Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

Citește și: Cristina Spătar, apariție răvășitoare la Petrecerea VIVA! 2024. A defilat pe covorul roșu într-o rochie mulată și decoltată / La 52 de ani, artista are o siluetă de model de podium

Citește și: Maria Cârneci suferă cumplit la 5 ani de la moartea soțului: „Fără el nu mai trăiesc aceleași bucurii”. De ce s-a stins Romulus Petrescu

Citește și: Irina Columbeanu, despre viața în America, alături de Monica Gabor și Mr. Pink: „Sunt cea mai fericită fată din lume!”

Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024

Aceasta a strălucit într-o rochie în nuanță roz pudrat, cu reflexii metalice, lungă, cu trenă. Vestimentația i-a scos perfect în evidență silueta suplă, fiind mulată pe șolduri și tip corset în partea de sus, cu umerii goi. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

Adelina Pestrițu a avut grijă să-și accesorizeze rochia superbă într-o manieră la fel de elegantă. Vedeta a optat pentru câteva accesorii fine, mai exact o pereche de cercei, inel și lănțișor. De asemenea, a ales ca accesoriu și un clutch în nuanțe de argintiu, cu pietre. Părul l-a avut prins la spate, coafura ce i s-a potrivit perfect. Și machiajul a fost unul delicat, ce i-a scos în evidență trăsăturile.

Adelina Pestrițu a fost premiată la petrecerea aniversară VIVA!

Ieri, 19 iunie, la petrecerea aniversară VIVA!, 35 de vedete din toate domeniile și de toate vârstele au fost premiate pentru carierele lor remarcabile. Pe lista laureaților s-a numărat și Adelina Pestrițu, fiind unul dintre cei mai iubiți influenceri din țară. În 2019, ea a fost desemnată cel mai bun influencer român la E! Peoples Choice Awards.

„Sunt foarte fericita cand activitatea mea din online este apreciata si premiata! Multumesc @vivaromania si @enache.dana pentru acest premiu pe care il aduc in comunitatea mea unde mereu am simtit sustinerea celor care ma urmaresc. Nu este doar premiul meu, ci al tuturor celor care faceti parte din ea', a transmis Adelina Pestrițu pe Instagram, după ce a fost premiată la petrecerea VIVA! 2024.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Sursă foto: VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton