Adelina Pestrițu, declarații surprinzătoare despre al doilea copil: „Îl primim cu brațele deschise”. Vedeta a devenit mamă prima dată acum șase ani

 Miniosu Alexandra
.

Adelina Pestrițu a făcut câteva declarații surprinzătoare despre al doilea copil. Soția lui Virgil Șteblea nu exclude posibilitatea ca, în viitor, să devină mamă pentru a doua oară, mai ales că și partenerul ei își dorește ca familia lor să se mărească. În plus, vedeta a vorbit și cu fiica ei despre acest subiect, și se pare că Zeny nu ar spune „nu' ideii de a avea un frate sau o soră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu se poate declara o femeie cu adevărat împlinită, având atât o carieră de succes, cât și o familie minunată. Fosta prezentatoare TV și soțul ei, Virgil Șteblea, sunt împreună din 2017, iar un an mai târziu au devenit părinți. Aceștia au o fiică superbă, pe nume Zenaida, alintată Zeny. În 2019, vedeta și soțul ei au devenit soț și soție, și se iubesc și acum la fel de mult.

adelina-pestritu-1-1adelina-pestritu-1-1

Citește și: Adelina Pestrițu dezvăluie secretul relației cu soțul ei, Virgil Șteblea: „Nu sunt cea mai bună la sfaturi. Important e să…'

Citește și: Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare / Ce face pentru a se menține în formă: „Mănânc orice, dar…'

Citește și: Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar actorul Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, le-a fost naș. Imagini de la cununia civilă

Citește și: Luminița Anghel, mândră de fiul ei, care a terminat clasa a IV-a cu rezultate extraordinare și e olimpic: „Premiul I și media 10 curat. Sunt mândră de tine și-ți mulțumesc!”. Filip seamănă perfect cu mama lui

Adelina Pestrițu, declarații surprinzătoare despre al doilea copil

Așadar, au trecut aproape șase ani de când Adelina Pestrițu a născut-o pe fiica ei, Zenaida. Potrivit declarațiilor ei recente, vedeta s-ar vedea mămică pentru a doua oară, în viitor. A discutat inclusiv cu fiica ei despre acest subiect și deși Zeny spune uneori că vrea, iar alte ori nu, un frate sau o soră, vedeta nu exclude ca în viitor să mai aducă pe lume un bebeluș.

O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise', a mărturisit Adelina Pestrițu pentru WOWbiz.

Cum își crește Adelina Pestrițu fiica

Deși are o carieră solicitantă, fiind unul dintre cei mai de succes influenceri din România, Adelina Pestrițu nu își neglijează niciodată familia. Vedeta e o mămică devotată și se înțelege de minune cu fiica ei, Zeny. Cu toate că e prietenă bună cu Zenaida, celebra brunetă recunoaște că, uneori, îi mai impune unele reguli micuței.

Avem și noi regulile noastre, este absolut normal, dar în place să fiu prietenă cu Zeny. Îmi place să vină la mine și să îmi povestească tot ce simte ea, să vorbim foarte mult, să petrecem mult timp împreună și cred că este important să construim aceasta relație strânsă de mamă-fiică.

Pentru ea este esențial să simtă că poate veni la mine ca la o prietenă bună, să ne sfătuim, să povestim, să povestim. (…) Am noroc de un partener care mă susține, mă apreciază și de câte ori e nevoie ca el să stea cu Zeny și eu să plec pentru un proiect, o face. Ar fi fost imposibil ca eu să le fac pe amândouă. Îi mulțumesc foarte mult că este acolo pentru mine', a mai spus Adelina Pestrițu pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton