Adelina Pestrițu, despre decizia de a renunța la implantul mamar, după 8 ani: „Nu regret absolut deloc. Mă simt...”. După ce criterii a ales casa în care se mută cu familia și care este stadiul amenajărilor / EXCLUSIV

.

Am întâlnit-o pe Adelina Pestrițu de Ziua națională a luptei împotriva cancerului de sân, în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Renașterea, care reamintește femeilor că, prin prevenție, boala poate fi învinsă. Creatoarea de conținut a transmis un mesaj puternic urmăritoarelor sale, oferindu-ne, totodată, noutăți din viața personală. Ne-a spus cum se simte după ce a renunțat la implantul mamar, dar și cum decurg  amenajările noii locuințe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Pe 1 octombrie a fost marcată Ziua națională a luptei împotriva cancerului de sân, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la această boală. Academia Română, cea mai prestigioasă instituție de cultură, a fost iluminată în roz, în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Renașterea.

Citește și: Ce limite îi impun Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fiicei lor: „Face ce vrea cu noi. Avem acea relație de prietenie, dar totuși…’


Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, anunț neașteptat despre mariajul lor: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna. Nu cred în pauze’

Citește și: Cum a anunțat-o Karmen Simionescu pe fetița sa despre despărțirea de tatăl ei, Bogdan Căplescu: „Știe prin ce am trecut, își dorește ca mama ei să fie bine’. Ce spune artista despre infidelitate

Citește și: Crima din Mangalia. Mama Alinei Ciobanu, tânăra ucisă de prietena ei, încearcă să recupereze cardul fiicei sale, reținut la Tribunalul Constanța: „Stau foarte rău cu banii!'


Adelina Pestrițu, despre decizia de a renunța la implantul mamar, după 8 ani

Adelina Pestrițu s-a alăturat evenimentului de conștientizare cu privire la cancerul de sân și a transmis un mesaj puternic celor care o urmăresc, insistând asupra importanței controalelor anuale.

„În primul rând, să meargă la control, chiar dacă vorbim despre un control preventiv. Mai bine să prevenim decât să tratăm. E important să facem cel puțin o ecografie mamară, anual, și să avem grijă atât de noi, cât și de cei din familia noastră’, a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru viva.ro.


Creatoarea de conținut rezonează cu misiunea Fundației Renașterea, motiv pentru care a fost prezentă, an de an, la evenimentele care promovează importanța prevenției și depistării precoce a cancerului de sân.

„Da, pentru asta am ales să mă și implic în această frumoasă campanie. În fiecare an sunt alături de doamna Mihaela Geoană, de Fundația Renașterea și de toți cei care fac parte din această campanie. Îmi doresc ca mesajul lor să ajungă cât mai departe și, poate, urmăritoarele mele vor ține cont de el’, a adăugat aceasta.


„A fost cea mai bună decizie pe care puteam s-o iau’

În februarie, Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare, după 8 ani de la intervenție. Decizia a fost îndelung gândită și a venit ca urmare a unor efecte nedorite, între care și durerile de spate. Astăzi, la câteva luni distanță, creatoarea de conținut spune că se simte excelent și nu regretă nicio clipă că a recurs la această intervenție.

„Din toate punctele de vedere, mă simt foarte bine. A fost cea mai bună decizie pe care puteam s-o iau. A fost o decizie luată după mult timp de gândire, analiză, controale medicale, discuții purtate cu domnul doctor. Nu regret absolut deloc’, ne-a mai spus ea.


Adelina Pestrițu se mută din casa cumpărată acum 4 ani

Săptămânile trecute, Adelina Pestrițu anunța că se mută din casa cumpărată în urmă cu patru ani. Noul cămin al familiei va fi mult mai spațios, însă lucrările de amenajare nu au început încă. A contat și zona unde se află locuința, căci ea și Virgil Șteblea vor să-și crească fiica într-o comunitate unită și sigură.

 „În niciun stadiu, pentru că nici măcar nu am găsit o echipă cu care să colaborez pe partea de design de interior. Sunt în căutări alături de Virgil. Facem un plan de atac, să vedem de unde să începem și cum o să decurgă procesul de mutare, amenajare, acomodare – și asta o să ne ia un timp. Suntem foarte fericiți că am făcut acest pas acum, pentru că era necesar. Practic, noi nu știm ce facem, dar niciodată nu avem suficient spațiu’, ne-a recunoscut creatoarea de conținut.


Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, adepții investițiilor de viitor

Anul trecut, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au cumpărat un apartament în zona de nord a Capitalei, ca investiție de viitor. În timpul amenajărilor, creatoarea de conținut și-a descoperit pasiunea pentru design interior și spune, în spirit de glumă, că s-ar putea reprofila.


„Da, acela l-am luat de investiție, pentru că sunt de părere că banii trebuie investiți în lucruri durabile, care să ne facă mândri și peste ani. Desigur, îmi place shoppingul în continuare, să nu mă bănuiți că m-am lăsat. Dar dacă în paralel facem și lucruri care să conteze cu adevărat și să aibă importanță și pe viitor, cu atât mai bine. Sunt șefă de șantier peste tot, poate ar trebui să reprofilez, poate mă apuc mai serios de partea asta cu imobiliarele. Glumesc, desigur.


Îmi place foarte mult ce fac, nu vreau, deocamdată, să schimb. Poate, în paralel, aș putea să mă documentez mai mult, pentru că e un domeniu care mă fascinează. Cu apartamentul încă nu aș putea să-ți spun ce se întâmplă, pur și simplu l-am cumpărat să fie, iar casa…în curând va fi gata. Este un proiect mare, frumos, cu niște vile avangardiste care ne-au atras din prima clipă. Abia așteptăm să ne mutăm. Acolo se va forma, cu siguranță, o comunitate, în primul rând, safe pentru pentru copilul nostru, pentru familia noastră. Să știi că plănuim să ne aducem mulți prieteni în această comunitate. Ei deja au început să ne întrebe ce, cum când, de ce. S-ar putea să ne facem o gașcă mai mare’, a încheiat Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Facebook