Adelina Pestrițu se antrenează pentru rolul de mamă! Ce pofte are vedeta

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu a luat pe toată lumea prin surprindere când a dat marea veste. Vedeta este însărcinată în 12 săptămâni, iar fericirea este mare în familia ei.

Mai sunt doar câteva luni până când Adelina Pestrițu își va putea ține bebelușul în brațe. Vedeta se pregătește intens pentru rolul de mămică. Aceasta petrece mai mult timp alături de copii și pare că îi stă de minune în brațe cu un bebeluș. 'Mă antrenez. Cântecele pentru copilași', a scris Adelina Pestrițu pe una dintre rețelele de socializare, la o fotografie în care ține un copil în brațe.

Adelina Pestrițu se antrenează pentru rolul de mamă

Adelina Pestrițu se antrenează pentru rolul de mamă

Adelina Pestrițu are pofte

Ca orice femeie însărcinată, vedeta a început să aibă pofte. Adelina Pestrițu nu se mai gândește la dietă, iar acum poate consuma câtă ciocolată vrea. 'Lasă poftele să facă ce vor! Profit de acest pretext să exagerez cu prăjiturile de cioco. Cred că și lui bebe îi plac, că prea mi le cere', a spus viitoarea mămică.

Cât despre sexul copilului, Adelina Pestrițu a dezvăluit că în curând vor afla ce poartă în pântece, iar ce vrea Dumnezeu să fie, ea va fi fericită oricum. Vedeta a fost luată la rost de fani pentru faptul că nu este căsătorită și este deja însărcinată, însă Adelina Pestrițu a avut o replică pe măsură. 'Îl avem pe Dumnezeu în casă, în suflet, în minte, în viață, în orice! Nu mă ghidez după tradiții, iar dacă Dumnezeu a decis să ne trimită minunea, nu L-am întrebat de ce pentru că El știe mai bine.', a răspuns vedeta.

Adelina Pestrițu și Virgil

Adelina Pestrițu și Virgil

Citește și: Cine este tatăl copilului Adelinei Pestriţu? Virgil Şteblea are şi o poreclă

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton