Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare. Cum arată după operație și de ce a luat decizia: „Imediat după ce am împlinit 37 de ani, am trecut la schimbări majore”

 Ifrim Georgiana
.

După ce a împlinit 37 de ani, Adelina Pestrițu a decis să facă o schimbare de ordin estetic și a renunțat la implanturile mamare. Bruneta a postat și primele imagini după intervenția efectuată de Radu Ionescu, unul dintre cei mai căutați medici din industrie. Vedeta și-a explicat decizia prin prisma durerilor de spate provocate de dimensiunea implanturilor, dar și aspectul disproporționat. Iată primele imagini cu Adelina Pestrițu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu a trecut printr-o serie de intervenții estetice, despre care a și vorbit deschis. În 2016, fosta asistentă TV a recurs la o operație de mărire a bustului, după ce slăbise considerabil. Odată cu împlinirea vârstei de 37 de ani, Adelina Pestrițu a decis să renunțe la implanturile mamare, fiindcă îi provocau mari dureri de spate și arătau disproporționat. Bruneta a publicat și primele imagini după operație, din interioriul clinicii și îmbrăcată într-un halat pentru pacienți.

add10add10

Citește și: Ce cadou a primit Adelina Pestrițu de la soțul ei cu ocazia zilei de naștere: 'E tradiție ca la fiecare zi să…' / Imagini de la aniversarea de 37 de ani

Citește și: Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu: „Nu sunt cuvinte pentru a descrie acest moment'. Imagini emoționante cu soțul și fiica lor

Citește și: Emily Burghelea, soțul ei și cei doi copii, dați afară din camera de hotel în Dubai: 'Tremură carnea pe mine. Nu mă pot abține să nu…'

Citește și: Cine este Daiana Anghel de la Power Couple. A fost prezentatoare TV

Adelina Pestrițu și-a scos implanturile mamare

Adelina Pestrițu a trecut, de curând, printr-o intervenție de înlăturare a implanturilor mamare cu silicon și a postat prima fotografie cu rezultatul. Operația a avut loc săptămâna trecută și a fost efectuată de chirurgul estetician Radu Ionescu. Decizia de a-și micșora bustul a luat-o din pricina durerilor de spate provocate de implanturi. În imaginea postată pe contul ei de socializare, Adelina Pestrițu apare într-un halat medicinal roz, cu bustul vizibil mai mic, la scurt timp după procedură.

„Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice. Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare', a scris Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Ce schimbări mai are în vedere Adelina Pestrițu

Fosta asistentă TV spune că recuperarea va dura câteva luni bune, apoi va decide cu medicul ei dacă este nevoie și de alte intervenții estetice.

„Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o lista lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta pentru că abia după câteva luni doctorul va decide în urmă evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această ‘poveste este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajută și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate', a mai scris bruneta, pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton