Adelina Pestrițu va juca într-un film de comedie: „Nu știu actorie, dar o să învăț”. Ce spune despre rolul pe care îl va avea

 Ifrim Georgiana
.

După ani buni în care s-a aflat pe micul ecran, Adela Pestrițu a renunțat definitiv la televiziune vieții de familie și afacerilor pe care le are. Pe lângă sumele pe care le câștigă datorită contractelor de imagine din mediul online, vedeta are un magazin de haine. De altfel, bruneta și soțul ei dețineau un magazin cu ceasuri de lux și diamante, însă au renunțat de ceva timp la acest business. Acum, Adelina Pestrițu se pregătește să-și facă debutul în actorie și a fost distribuită într-un film de comedie. Iată declarațiile sale despre rolul pe care îl intepretează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu are o carieră impresionantă în televiziune, făcându-și debutul pe micul ecran în anul 2010. Vedeta a fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea „Răi da buni', apoi a prezentat, la Kanal D, emisiunile „D Paparazzi' și „WOWBiz'. Înainte de a face primii pași în televiziune, bruneta a cochetat cu modellingul. După ce a stat câțiva ani departe de lumina reflectoarelor, Adelina Pestrițu se pregătește acum să-și facă debutul în lumea actoriei și spun că a fost distribuită într-un rol care i se potrivește mănușă.

ad9-3ad9-3

Deși recunoaște că nu a mai avut până acum tangențe cu actoria, Adelina Pestrițu este nerăbdătoare să ajungă pe platoul de filmare, ținând să sublinieze că o să-și studieze atent rolul și o să dea tot ce are mai bun. Vedeta s-a arătat încantată de scenariul comediei, dar și de personajul pe care îl intepretează, căci se aseamănă cu ea.

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, Zeny, primul pictorial de familie. Cum sunt vedeta și soțul ei ca părinți: „De la extaz la agonie. Ea este independentă și vrea să facă totul singură' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și fiica lor, primul pictorial de familie, pe coperta VIVA! Zeny, apariție spectaculoasă după 2 ani de când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor

Citește și: Mihai Bendeac a pozat în lenjerie intimă, la 40 de ani: „Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt”. Cum au reacționat internauții

Citește și: „El a mai luptat, a mai tras de mine, dar…”. De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav, tatăl fiicei sale

Adelina Pestrițu va juca într-un film de comedie

Adelina Pestrițu își face debutul în actorie și va juca într-un film de comedie. Bruneta nu a oferit prea multe detalii despre rolul pe care îl intepretează, căci se află în perioada de „pregătire', însă spune că rezonează mult cu personajul. Deși nu a are experiență în acest domeniu, Adelina Pestrițu se pregătește intens pentru acest proiect, ba chiar s-a înscris la cursuri de actorie.

„Urmează un proiect foarte important, o să joc într-un film. Nu sunt actriță, nu știu actorie, dar o să învăț, promit să îmi fac temele. Este o provocare mare pentru mine, rolul seamănă cu mine cea din realitate. Mă pregătesc intens, o să iau și niste cursuri de actorie, pentru că nu prea știu cu ce se mănâncă.

O să fie o comedie, în curând pot să vă dau mai multe detalii, dar sunt în perioada de pregătire. Sunt super fericită, pentru că joc alături de prieteni și de oameni pe care îi admir foarte foarte mult', a spus Adelina Pestrițu, joi, în emisiunea „La Măruță'.

Adelina Pestrițu vrea să învețe dans sportiv

Pe lângă debutul în actorie, Adelina Pestrițu s-a înscris la cursuri de dans sportiv. Mai mult, aceasta promite că le va face o demonstrație telespectatorilor atunci când  va învăța o coregrafie cap-coadă.

„Îmi doresc foarte mult să învăț dans sportiv, iar cursurile de care m-am apucat acum implică dansul sportiv și asta e diferit. Mă simt ca un copac mergător. Soțul nu participă la asemenea cursuri, e pentru dorința mea de a ma perfecționa în acest domeniu. Îmi place foarte mult, e ceva diferit și îmi place că îl am instructor pe Boantă (n.r. Bogdan Boantă) care e super profesionist. Mă fascinează și când o să am un dans care o să se lege cap-coadă vin la televizor. Încă mă împiedic, în stadiul ăsta nu pot să vin', a adăugat aceasta.

Ce relație are Adelina Pestrițu cu fiica ei

Adelina Pestrițu spune că are o relație extrem de apropiată cu fiica ei, pe care o poate numi „prietenă'. Vedeta vorbește deschis cu Zenaida și este impresionată pe zi ce trece de personalitatea puternică a micuței.

„Ne înțelegem foarte bine, este cea mai bună prietenă a mea la modul serios. Vorbesc de toate cu ea. Seara, înainte de culcare, povestim de toate, are o personalitate foarte puternică', a dezvăluit Adelina.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton