Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune: „Am avut Covid de două ori într-un an, am avut burnout...”

 Ifrim Georgiana
.

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune, renunțând la emisiunile „America Express' și „Chefi la cuțite'. Prezentatoarea TV a făcut anunțul la începutul acestui an, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, motivându-și decizia prin nevoia de a petrece mai mult timp cu fiica ei și a lui Smiley, Josephine. Pe lângă asta, soția artistului a invocat, recent, alte motive care au determinat-o să-și suspende cariera. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna februarie, Gina Pistol anunța, cu lacrimi în ochi, că ia o pauză profesională, pentru a-i dedica atenția cuvenită fiicei ei, Josephine, în vârstă de doi ani și jumătate. Prezentatoarea TV a recunoscut că ultimii ani au fost complicați, având în vedere că s-a împărțit între carieră și viața de familie. Totuși, zilele trecute, soția lui Smiley sugera că ar fi dispusă să accepte noi colaborări chiar de anul viitor, în eventualitatea în care simte că este potrivită formatului. Pe lângă epuizare și dorința de a sta cu familia ei, Gina Pistol a recunoscut că plecarea din televiziune a fost provocată și de problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul an.

kjbkbjkjbkbj

Citește și: Gina Pistol e dispusă să revină la Antena 1 de anul viitor: „Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce' / Acum, emisiunile Chefi la Cuțite și America Express sunt prezentate de Irina Fodor

Citește și: Imagini adorabile cu Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cum s-au fotografiat în vacanța din Grecia: „Am dorit să prelungim vara”

Citește și: Oana Zăvoranu, declarație de dragoste pentru Alex Ashraf, în plin scandal de divorț: 'Te iubesc nepământenesc de mult. Ești sufletul meu pereche pe soartă și destin…'

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, prima apariție oficială împreună. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune

După 7 ani în care a prezentat emisiunile de succes „America Express' și „Chefi la cuțite', Gina Pistol recunoaște că încă este într-un proces de recuperare. Înainte de a se retrage temporar din televiziune, prezentatoarea TV a fost infectată, de două ori, cu COVID-19, însă a avut de suferit și pe plan psihic, căci s-a confruntat cu simptomele sindromului de burnout.

„Sunt momente în care îmi e dor de mine. Eu sunt într-un proces de revenire pentru că se schimbă toată viața, te simți și tu ca om, se schimbă relațiile, pentru că prioritar devine copilul. Dar nu trebuie să uităm și noi de noi, ca înainte de mama suntem femei. (…)

Am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv că am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect', a spus prezentatoarea TV la Antena Stars.

Când revine Gina Pistol în televiziune

Gina Pistol recunoaște că nici acum nu e pregătită să revină pe micul ecran, în calitate de gazdă a emisiunilor „America Express' și „Chefi la cuțite', de la Antena 1.

„Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine.

Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun', a mai adăugat ea.

Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor

După ce Gina Pistol s-a retras din televiviune, Irina Fodor a devenit gazda emisiunilor „America Express' și „Chefi la cuțite'. În luna februarie, soția lui Smiley a făcut, pe rețelele de socializare, anunțul privind suspendarea carierei.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați.

Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI (Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea) care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume

Simpaticilor, aventura mea, continuă! Momentan , alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la TV', a transmis Gina Pistol, la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton