Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R. Artista a rupt tăcerea: "Ne-am respectat prea tare"

 Dumitrache Laura
.

Raluka și Connect-R fac o echipă excepțională pe scenă, iar de multe ori au colaborat pe plan muzical. Cu toate astea, mulți se întreabă de ce între cei doi nu a existat mai mult decât o prietenie. Raluka a spus adevărul despre relația dintre ea și Connect-R.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluka și Connect-R au colaborat din nou pentru melodia „Lasă-mă să te…”, care a devenit un hit. Cei doi au avut întotdeauna o chimie, iar Raluka a vorbit recent despre relația pe care o are cu celebrul artist. Mulți sunt curioși să afle de ce nu au fost niciodată iubiti.

img (1)img (1)

Recent, celebra artistă a vorbit într-un interviu despre relația pe care o are cu Connect-R. Cei doi se cunosc de mult timp, iar de-a lungul anilor au colaborat pentru lansarea multor piese. Si de această dată, melodia pe care au lansat-o împreună a avut mare succes.

Citește și: Raluka are probleme de sănătate la inimă: 'Nu îmi permit să risc. Sper să nu fie nimic grav și…' / A refuzat să participe la Survivor

Citește și:Cine este iubitul Ralukăi. Bărbatul e cu 20 de ani mai mare decât ea: „Întotdeauna am tins către cei care sunt mai în vârstă'

Citește și:Adela Popescu dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Radu Vâlcan: „Toate cuplurile se ceartă, dar…”

Citește și:Actrița Silvia Năstase a murit la vârsta de 80 de ani. Cu ce boală s-a luptat până în ultima clipă: „Îi era foarte rău”

Raluka, adevărul despre relația dintre ea și Connect-R

Raluka a vorbit recent despre relația pe care o are cu Connect-R. Cei doi au colaborat de multe ori pe plan muzical și au lansat împreună melodii care au avut mare succes. Recent, artista a explicat de ce ea și Connect-R nu a existat o relație de iubire. Vedeta îl respectă foarte mult pe îndrăgitul artist și se respectă reciproc.

Connect-R este omul la care m-am uitat de când am început această carieră. M-am uitat întodeauna de jos în sus la el și am să fac asta probabil toată viața. Am fost întodeauna foarte conectați din punct de vedere musical și cred că s-a văzut asta de fiecare dată când am făcut piese împreună au fost un real succes. Am stat și m-am gândit la un moment dat: toate piesele pe care mi le-a scris el au fost hituri.Deci există o energie muzicală și artistică între noi superbă. Dar nu s-a întâmplat niciodată nimic mai mult pentru că ne-am respectat foarte tare și cred că asta a fost pe primul loc între noi.',„, a spus Raluka, potrivit Playtech.

Raluka a încercat să aibă o relație cu cineva din showbiz

Raluka a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală și a încercat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, artista a recunoscut că a încercat să aibă o relație cu o persoană din showbiz, dar în cele din urmă a decis să se cupleze cu cineva care să nu aibă legătura cu viața mondenă.

Dar asta nu a fost valabil pentru toți cei cu care am interacționat. Fiindcă mi-am respectat și iubiții foarte tare! Dar n-am lucrat cu ei! Am avut și o tentative cu cineva din showbiz, dar nu a funcționat. Așa că eu am nevoie de cineva din afară!', a mai spus Raluka.

Raluka, despre iubitul ei

Raluka a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, declarând și preferințele ei pentru bărbații mai în vârstă. Artista a avut relații cu bărbati mai tineri decât ea, dar se simte mai bine alături de cei mai în vârstă. În prezent, artista are o relație cu un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani și se simte bine alături de el.

Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare”, a recunoscut Raluka.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton