Adi Istrate a recunoscut că și-a înșelat iubita cu Erika Isac, interpreta piesei Macarena: „Eram într-o altă relație, a fost foarte greu”. Când a aflat Ariana despre infidelitatea lui

 Ifrim Georgiana
.

Erika Isac a făcut furori cu piesa „Macarena' și, așa cum era de așteptat, notorietatea a scos la suprafață anumite detalii din trecutul ei. Artista se află în mijlocul unei controverse după ce fostul ei iubit, Adi Istrate, a recunoscut că relația lor nu a început sub cele mai bune auspicii, fiindcă el avea o iubire paralelă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Timp de doi ani, Erika Isac a format un cuplu cu Adi Istrate. Cei doi s-au cunoscut într-o emisiune televizată și s-au plăcut imediat, dat fiind că împărțeau aceeași pasiune pentru muzică. Zvonurile privind despărțirea lor au apărut odată cu lansarea piesei „Macarena', a Erikăi Isac, informație confirmată, ceva mai târziu, de fostul ei iubit. În podcastul Roxanei Nemeș, publicat în 2022, tânăra artistă dezvăluia faptul că relația cu Adi Istrate nu a început în cele mai favorabile împrejurări, fiindcă el avea o iubită. Subiectul a luat amploare zilele acestea, iar în piesaj a apărut și Arina Furnea, tânăra trădată de Adi Istrate.

er12er12

Citește și: Ce spune Erika Isac despre Mirel din Turnu Măgurele, personajul negativ din piesele 'Macarena' și 'Femei în Parlament': 'Este sub toate formele, de toate vârstele…'/ EXCLUSIV

Citește și: Erika Isac a stârnit revoltă în rândul părinților, după ce au aflat că va cânta la Balul Bobocilor, în Oradea: „Cuvintele obscene sunt doar a doua problemă, nu prima. Mesajul pieselor e teribil”

Citește și: Roxana Dobrițoiu a ajuns de urgență la spital, din cauza unei diete stricte: 'Am vrut să-i dau un șoc organismului. Nu o recomand…' / Cum se simte nepoata lui Adi de la Vâlcea

Citește și: Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea de la Power Couple. Vila de lux oferă o priveliște panoramică asupra Brașovului

Adi Istrate a recunoscut că și-a înșelat iubita cu Erika Isac

Adi Istrate a recunoscut că și-a înșelat fosta iubită cu Erika Isac, interpreta piesei „Macarena'. Artistul spune că subiectul este sensibil, de aceea nici nu l-a abordat până acum în spațiul public, și n-ar vrea să dezgroape trecutul.

„Da, eram într-o relație. A fost greu, a fost foarte greu. Am fugit foarte mult să vorbesc despre asta, pentru că nu m-am simțit nici eu confortabil, nu a fost okay, clar, dar cumva mi-am dat seama că nu este o chestie de care trebuie să fug. Asta am făcut pentru că așa a fost să fie', a declarat Adi Istrate, la Știrile Antena Stars.

Și Erika Isac a vorbit despre infidelitatea lui Adi Istrate, în 2022, când a fost invitată în podcastul Roxanei Nemeș: „Noi ne-am cunoscut când am venit în emisiune. Am stat acolo două luni jumătate. Din aceste doua luni jumătate, în prima lună, eu cu Adi nu ne uitam unul la altul. Exista chimie, asta era problema. El, la momentul respectiv, avea un angajament într-o altă relație și din acest motiv am încercat să stăm cât mai departe unul de celălalt. S-a întâmplat să fim puși împreună la anumite probe, lucru care a început să ne unească. Și am vorbit, am început să ne atașăm unul de altul. Ușor-ușor, s-au clădit chestii și așa a început relația dintre mine și Adi. Am trecut peste toate, s-a încheiat competiția, el și-a rezolvat treburile de acasă și am început să ne petrecem timpul împreună'.

Cum a aflat fosta iubită a lui Adi Istrate despre infidelitatea artistului

Nici Ariana, fosta iubită a lui Adi Istrate, nu a rămas indiferentă la declarațiile artistului, singurul pe care îl găsește vinovat în toată povestea. Tânăra a bănuit idila cu Erika Isac încă din timpul concursului televizat, însă multă vreme a încercat să se convingă că e vorba de o strategie pentru audiență.  

„Eu am aflat pe parcursul difuzării emisiunii cam ce s-a întâmplat. Nu am vorbit despre asta, nu s-a adus vorba deloc, nici în timpul emisiunii, nici după. Au fost o lună sau două în care s-a vorbit că ar fi regizat și ar fi în situația în care ar trebui să stea cu o anumită fată. I-am spus să facă ce trebuie să facă', a declarat Ariana, la Știrile Antena Stars.

„Acesta a fost motivul despărțirii'

Tot Ariana mai spune că există șanse ca Erika Isac să fi știut că Adi Istrate avea iubită, atunci când au început relația.

„Acesta a fost motivul despărțirii. Eu am aflat destul de târziu, când s-a difuzat emisiunea. Atunci am văzut ce s-a întâmplat, de fapt. Din ce am mai auzit, este posibil să fi știut (n.r. că Adi Istrate era într-o relație)', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton