Adi Sînă a fost dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției, după ce artistul i-ar fi dat țeapă: „A încasat banii și nu s-a prezentat la eveniment. Este un dosar pe rol…”

 Miniosu Alexandra
.

Adi Sînă a fost dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției, după ce artistul i-ar fi dat țeapă. Așadar, se pare că, potrivit celor mai recente informații apărute în spațiul public, soțul Ancăi Serea are probleme cu Legea. Cântărețul este acuzat că ar fi încasat niște bani de la o femeie, dar, ulterior, nu s-ar mai fi prezentat la evenimentul pe care trebuia să-l onoreze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Adi Sînă se numără printre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Până la vârsta de 47 de ani, soțul Ancăi Serea se laudă nu doar cu o familie frumoasă și numeroasă, ci și cu o carieră de succes în industria muzicală. În prezent, se pare că artistul are probleme în plan profesional, deoarece a fost dat în judecată de o femeie, după ce solistul i-ar fi dat țeapă…

adi sina 1adi sina 1

Citește și: Reacția lui Adrian Sînă, după ce o mireasă l-a acuzat că ar da țepe la nunți: „Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și…”

Citește și: Suma colosală pe care Anca Serea și Adrian Sînă au investit-o în noua lor casă: „Din păcate, asta este, când e vorba despre căminul nostru…'

Citește și: Simona de la Insula iubirii a anunțat despărțirea de Claudiu, printre lacrimi, după ce l-a văzut dormind cu ispita Anamaria: „A picat testul. Starea mea mentală și fizică nu e ok…'

Citește și: Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: „El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru”

Adi Sînă a fost dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției, după ce artistul i-ar fi dat țeapă

Acum un an, Adi Sînă era acuzat că nu și-ar respecta contractele la evenimentele pentru care este plătit. În prezent, cântărețul are se pare aceleași probleme și ar urma să ajungă în fața judecătorilor. Soțul Ancăi Serea a fost dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției. Femeia susținte că i-ar fi dat bani artistului să îi cânte la o petrecere, dar el nu ar mai fi venit.

„Nu pot oferi prea multe detalii, deoarece funcția pe care o dețin nu îmi permite, mai ales că în prezent este un dosar pe rol.

Pe scurt, situația ar fi următoarea: a încasat banii și nu s-a prezentat la eveniment', a spus femeia, conform spynews.ro.

Procesul în care apare numele lui Adi Sînă a fost deschis la Judecătoria Craiova, dar magistrații au hotărât să îl mute la Ilfov. Toamna aceasta, cântărețul ar trebui să se prezinte în instanță și, în cazul în care va fi găsit vinovat, riscă să plătească daune morale mari.

„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Craiova, invocată de pârâtul Sînă Adrian prin întâmpinare.

Declină competenţa de soluţionare a cauzei având ca obiect pretenţii formulată de reclamanta … Ştefania în contradictoriu cu pârâţii Sînă Adrian şi Akcent Agency S.R.L. în favoarea Judecătoriei Cornetu. Fără cale de atac', a decis Judecătoria Craiova.

Adi Sînă a fost acuzat de aceeași faptă, anul trecut

Anul trecut, în toamnă, o mireasă susținea în mediul online socializare că i-ar fi dat lui Adi Sînă un avans de 1.500 de euro ca să-i cânte la nuntă, însă cântărețul ar fi anunțat-o cu trei săptămâni înainte că nu mai poate ajunge la petrecere. Atunci, soțul Ancăi Serea se apăra în spațiul public și susținea că acuzațiile care-i sunt aduse nu sunt reale.

„Lucrurile nu stau deloc așa. Nunta a fost la Dej. Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și le-am restituit avansul. Chiar m-am oferit să-i ajut și le-am găsit o altă orchestră care să cânte la nuntă.

Cât despre nunta de la Zalău, nu a existat așa ceva. Plus că nu înțeleg cum poate susține cineva că știe unde sunt eu la un anumit moment și ce anume fac? De unde știu ei cu exactitate că am fost la Craiova? Eu le înțeleg supărarea, dar am anunțat cu o lună înainte și le-am restituit avansul. Nu văd unde este țeapa! Ce țeapă le-am dat?! Nu există așa ceva! Eu nu am nicio datorie față de femeia respectivă.

I-am ajutat să găsească înlocuitori. Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră! Nici nu voi da! Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săptămână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal', susținea Adi Sînă atunci, pentru Click!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton